Într-o postare pe care a făcut-o pe contul ei de socializare, vedeta a vorbit despre relaţia cu partenerul de viaţă de când cei doi au devenit părinţi, mărturisind că nu poate să renunţe la timpul petrecut cu ea pentru a se bucura de soţul ei. 
 

 
”Rita este cu noi peste tot pentru că aşa ni se pare firesc. Nu vrem să demonstrăm nimic, nu facem nimic deosebit faţă de alţi părinţi care îşi iau copiii cu ei în vacanţe, nu este un act de curaj, nu am pus niciun pariu, nu facem lucrurile altfel decât simţim, altfel decât sunt valorile după care ne-am ghidat până acum. ☺️ Nu avem nevoie de pauză pentru că ”lucrăm” la relaţia noastră cu Rita de faţă. Ne strângem în braţe, ne ţinem de mână, ne înţelegem tacit din priviri dacă ne amuză vreo prostioară făcută de Rita şi ne place să ne descoperim şi aşa, în postură de părinţi. Pe Rita o integrăm în viaţă noastră şi ne dorim să fim împreună, să cunoaştem locuri noi, să întâlnim oameni faini. Suntem norocoşi că putem face asta, dar este şi asta o alegere pe care ne-o asumăm. Nimic nu este greu dacă te raportezi corect la schimbările pe care le presupune venirea pe lume a unui copil. Ne-am dorit foarte mult acest pui de om şi acum, că este în viaţă noastră, nu ne mai rămâne decât să o trăim împreună, aşa cum am visat! ”, a afirmat Laura Cosoi.
 
Laura Cosoi şi soţul ei, Cosmin Curticăpean, au devenit părinţi în urmă cu un an de zile, în luna iunie. Aceştia au o fetiţă ce poartă numele Rita.