Astfel, Raluca Bădulescu a făcut publică o fotografie în care apare alături de Cătălin Botezatu, în dreptul căreia a scris un mesaj emoţionant. 
 
”REGELE meu superb, @catalinbotezatu1 👑❤️, suntem alaturi de tine, soarele nostru,cu toata inima si tot sufletul; insanatoşire grabnica, te iubesc mai mult decat pot spune cuvintele ❤️🙏🏻 He is the ONE #soulmates #onelove #getwellsoon #prayers🙏 #my❤️#king 👑”,  a scris vedeta pe contul ei oficial de Instagram.
 
 
 
Raluca Bădulescu i-a scris unei persoane, care a comentat pe contul său de socializare: Trece prin cele mai grele momente cu sănătatea (…). Să ne rugăm pentru regele nostru scump să fie bine cât mai repede'.
 
Cătălin Botezatu, operat de urgenţă în Turcia
 
Cătălin Botezatu a fost operat în Turcia, timp de cinci ore. Medicii i-au extirpat o parte din colon, potrivit presei mondene, iar starea lui de sănătate este bună. 
 
„Nu m-am speriat. Accepţi orice atunci când ştii că bate la uşă cineva, am simţit că moartea bate la uşă. Am avut numai coşmaruri, lumea nu ştie prin ce am trecut! Sufeream fizic, dar altceva arătam pe Instagram”, a declarat Bote la Teo Show.
 
„Nu credeam că o să am nişte dureri atât de mari. Niciodată nu am avut dureri aşa mari! Durere în tot corpul… Au trecut, mi-au dat tot felul de sedative. Blocul operator arată ca la NASA”, a declarat Cătălin, de pe patul de spital, reporterilor Teo Show care l-au însoţit în Turcia.