Vedeta a povestit pe o reţea de socializare cum a reuşit să învingă ceea ce specialiştii numesc boala secolului. Depresia o făcea să mimeze fericirea şi recunoaşte că nimic din ceea ce făcea nu îi ieşea.

Citeşte şi: Detalii sfâşietoare despre Edith Gonzalez! Inima actriţei s-a oprit de două ori, dar prima dată medicii au readus-o la viaţă

„Eram fix în mijlocul depresiei şi încă nu conştientizam că sufar de depresie. Şi da, am spus ca mi-e dragă, pentru că este locul din care am învăţat mare parte din ce ştiu astăzi. Şi dacă nu mă loveam atât de tare atunci...nu evoluam. Mă zbăteam atât de tare să fac chestii...nimic nu-mi ieşea. Mă ambiţionam in tot felul de directii greşite care îmi mâncau energia, dar şi ultima fărâmă de speranţă. Eram atât de singură în toată agonia mea şi ştiam că acele puţine persoane care mă iubeau nespus, nu aveau cum să mă ajute. Dar în poze zâmbeam. Le zâmbeam tuturor. Jucam fericirea, de minune. În poza asta, cu ochii sticloşi şi zâmbet delicat, sufeream cel mai tare.

Poţi să citeşti asta pe chipul meu? Nu prea, aşa-i? Vezi ce bine se ascunde?

Uite-te atent la prietenii tai, la familia ta, de la cei mai tineri, pâna la cei mai în varsta.Nu-i lăsa să se lupte singuri.Azi sunt fericita. Deci se poate.”, le-a mărturisit artista celor ce o susţin pe contul său de socializare.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, suspectă de cancer! Mărturisiri cutremurătoare: ”Am trecut prin momente foarte grele!”

Sorana Darclee este una dintre concurentele sezonului 14 "Te cunosc de undeva!", de la Antena 1, unde face senzaţie cu transformările sale.