Iată care sunt semnele care trădează faptul că bărbatul tău nu te mai iubeşte, potrivit relatii.net.

1. Nu este activ în viaţa intimă
Nu, bărbatul nu evită intimitatea, dar o face fără dorinţă. Acţiunile lui sunt dependente de starea sa de spirit. Dacă te iubeşte cu adevărat, atunci intimitatea va ocupa un loc foarte important în relaţia voastră.
2. Este închis.
Da, probabil discutaţi seara şi vă întrebaţi unul pe celălalt despre anumite chestiuni, dar toate acestea sunt atât de superficiale încât lipsa de sinceritate se simte în aer. Alesul tău nu intră niciodată în detalii şi te ţine la distanţă, nepermiţându-ţi să-i încalci spaţiul personal şi să pătrunzi prea profund în sufletul lui.

Citeşte şi: Cleopatra Stratan s-a îndrăgostit. Iubitul fiicei lui Pavel Stratan este un artist celebru

3. Evită treburile gospodăreşti
Aceasta este o poziţie incredibil de convenabilă pentru bărbat – să locuiască împreună cu femeia şi să se bucure de toate beneficiile pe care i le oferă sub formă de mese delicioase, cămăşi călcate şi o casă curată. Iar el nici nu încearcă să-şi asume cel puţin o parte din îndatoriri, din simplul motiv că nu are nevoie de asta.
4. Nu încearcă să te surprindă plăcut
De exemplu, să-ţi facă o mică surpriză, să pregătească cina atunci când te întorci de la serviciu. Sau să-ţi dăruiască ceva drăguţ. Atunci când bărbatul nu are sentimente pentru femeie, el nu vrea să facă nimic pentru ea, considerând astfel de gesturi inutile.

Citeşte şi: Cum să nu-ţi dezamăgeşti partenerul de cuplu. Replici pe care să nu i le spui niciodată

5. Viziunile despre viaţă şi interesele sale sunt diferite de ale tale.
Desigur, partenerii nu ar trebui să aibă interese şi perspective complet identice asupra vieţii. Însă ceva comun ar trebui să existe. Trebuie să priviţi în aceeaşi direcţie, în caz contrar nu veţi avea o relaţie fericită. Dacă alesul tău este diferit de tine şi nici măcar nu vrea să se apropie, cel mai probabil, aceasta este întradevăr o convieţuire banală.