Tina Hines, o femeie din California, mama a patru copii, a fost la limita dintre viaţă şi moarte după ce a suferit un stop cardio-respirator. Timp de 27 de minute, corpul femeii nu a mai reacţionat şi abia după ce a fost resuscitată de şase ori, de patru ori de soţul ei şi de două ori la spital, femeia şi-a revenit.
 
Imediat după ce s-a trezit, ea a cerut un carneţel. Fiindu-i imposibil să vorbească, întrucât era intubată, aceasta a ţinut să scrie lucru important pe care voia să îl împărtăşească apropiaţilor şi care nu suporta amânare. 
 

 
Deşi la început pare greu de descifrat, ulterior, rudele femeii au înţeles. “It’s real” (n.r. este real). Asta scrisese, însă apropiaţii n-au înţeles la ce se referă. I-au cerut să le explice care este lucrul real despre care vorbeşte, moment în care aceasta a arătat cu degetul în sus şi a lăcrimat.
 
Tina Hines a vrut să le explice celor dragi că în cele 27 de minute în care a părăsit această lume a descoperit Raiul şi că acesta chiar există.
 
Povestea sa de viaţă a determinat-o pe nepoata ei să îşi tatueze, la încheietura mâinii, mesajul pe care femeia l-a scris pe carneţel. Iniţial, cei care văd desenul cred că este vorba despre un mesaj scris într-o altă limbă, însă atunci când află povestea din spatele tatuajului ajung să se emoţioneze.