Femeia care are 28 de ani şi este din Marea Britanie a fost diagnosticată cu o boală rară, ce-i provoacă stări de leşin în timp ce întreţine relaţii intime.
Ea a fost diagnosticată cu tahicardie ortostatică posturală în 2011, după ce a născut primul copil. Această boală se manifestă prin stări de leşin, dar şi prin crize de râs, atunci când nu doarme suficient, când face efort fizic ori altă activitate ce-i sporeşte ritmul cardiac. 
Astfel, potrivit mărturisirilor făcute de ea, din cauza bolii şi-a pierdut cunoştinţa chiar şi în timp ce făcea amor cu soţul ei. 
"De fiecare dată când fac sex, există o şansă de 50.50 să leşin. Asta se poate întâmpla oricând şi oriunde, însă în cazul acestei boli gravitaţia are un cuvânt important de spus. Singurul mod în care pot rezista este în poziţia misionarului. Prima oară când s-a întâmplat a fost un şoc puternic pentru amândoi. Ben este foarte supărat din cauza asta. Când mă trezesc văd că este deprimat, deşi nu continuă niciodată după ce îmi pierd eu cunoştinţă. Nu ştiu nimic din ce se întâmplă după ce leşin şi îmi dau seama că este o experienţă traumatizantă pentru el. din fericire, nu ne afectează relaţia. Nu ştiu ce m-aş face fără sprijinul lui”, a povestit Laura Crow.