Când s-au născut octupleţii, lumea s-a întrebat dacă a primit mai mult decât ar putea duce. A fost numită iresponsabilă, nebună, dar, de-a lungul anilor, americanca a dovedit că se descurcă de minune.

După ce s-au mărit primii ei 6 copii, Nadya Suleman a mai vrut să aibă un copil. Fiind un copil singur la părinţi, şi-a dorit întotdeauna fraţi şi o familie foarte mare. Din păcate, s-a confruntat cu probleme medicale care nu-i permiteau să conceapă natural. Aşa că a economisit pentru tratamente de fertilizare in vitro şi a devenit mamă a nu mai puţin de copii.

6 copii cu fostul soţ, în 5 ani şi jumătate de la divorţ

Potrivit unui interviu publicat pe Nbcnews.com, Nadya s-a căsătorit în 1996 şi puţin după aceea şi-a dat seama că nu poate avea copii pe cale naturală, ceea ce a făcut-o să recurgă la inseminarea artificială. De asemenea, a trecut prin experienţa unei sarcini extraurterine. Pentru a putea acoperi costurile unei ferilizări in vitro, a fost nevoită să lucreze în ture duble ca asistentă la un spital de pshiatrie.

Citeşte şi:

Vedete care au recunoscut că au avut probleme cu infertilitatea – Celine Dion şi Michelle Obama, printre ele

În 1999, s-a despărţit de soţul ei, dar, în ciuda divorţului, el a fost de acord să doneze spermă. Astfel, Nadya a devenit mama unui băieţel la vârsta de 25 de ani, în anul 2001. Cum voia o familie mare, a mai încercat o dată şi a născut o fetiţă, în 2002. Au urmat alţi copii, cu ajutorul aceluiaşi donator, fostul ei soţ.
 

Nadya la numai 3 săptămâni de sarcină cu ultimii 8 copii

Ultima sarcină i-a afectat serios corpul

Mama celor 6 copii a decis să mai încerce pentru o ultimă oară. După implantarea embrionilor, a aflat mai târziu că va avea 8 copii. Nadya a început să-şi arate sarcina la doar 3 zile de sarcină. Abdomenul ei s-a rotunjit rapid. Timp de 12 săptămâni, 10 dintre embrioni au crescut laolaltă, apoi au mai rămas 6. După 6 luni, şi-a rupt coasta şi a trebuit să stea la pat timp de 6 săptămâni, în timp ce mama ei avea grijă de ea. Din cauza complicaţiilor, bebeluşii s-au născut prin cezariană. S-au născut sănătoşi şi au devenit primii octupleţi care au supravieţuit copilăriei.

Citeşte şi:

Poţi să rămâi însărcinată când eşti însărcinată? Pentru 10 femei, răspunsul a fost "da"

La momentul naşterii copiilor, Nadya era şomeră şi trăia cu mama ei, dar a muncit din greu, a acceptat orice slujbă pe care şi-o putea permite şi a reuşit să aibă grijă de toţi bebeluşii ei. În prezent, familia locuieşte într-o casă cu trei camere.

Au un stil de viaţă sănătos

Nadya a crezut mereu că este important să mănânci sănătos şi a impus familiei un stil de viaţă vegan. Copiilor le place să-şi urmeze mama.

Ei învaţă de la distanţă deocamdată, ceea ce înseamnă şi mai multă muncă pentru mamă, dar Nadya a făcut o treabă excelentă până acum. Familia şi-a rezervat sâmbăta pentru o „noapte de distracţie‟ în care petrec timp împreună.

FOTO: Instagram/nataliesuleman