Pasionaţii de machiaj îşi postează trucurile şi recenzii la diverse produse. Prin crearea acestui conţinut, aceşti utilizatori stabilesc tendinţe în machiaj care sunt văzute nu numai în aplicaţie, ci şi în viaţa de zi cu zi. TikTok a schimbat modul în care mulţi se machiază şi i-a inspirat să devină mai creativi.

Rimelul colorat schimbă aspectul genelor

Una dintre cele mai populare tendinţe apărute pe TikTok este aceea de colorare a genelor. Utilizatorii sunt provocaţi să iasă din zona de confort. Rimelul negru este un element esenţial în arsenalul de machiaj al oricui şi este de departe cea mai frecvent utilizată nuanţă pentru gene. Prin urmare, purtarea unui rimel albastru, violet sau în altă nuanţă este o modalitate de a ieşi cu adevărat în evidenţă.

Utilizatorul Mikayla Nogueira a demonstrat cum se poate obţine acest aspect distractiv. A început prin a-şi pune baza obişnuită. Apoi, a îmbrăcat un set de gene false în corector şi le-a lăsat să se usuce în timp ce îşi începea machiajul ochilor. Când corectorul s-a uscat, a acoperit genele cu pigment pentru fard şi le-a aplicat pe genele ei naturale. La final, a pus pe o perie acelaşi pigment şi a trecut-o uşor prin gene pentru a combina genele false cu cele naturale. Rezultatul a fost uimitor şi serveşte drept inspiraţie pentru machiajul verii care se apropie.

 

@mikaylanogueira

I’m definitely doing red next 😳🔥 #makeup #beauty #McDonaldsCCSing #VideoSnapChallenge #ASOSFashunWeek

♬ original sound - Mikayla Nogueira

 

Conturarea buzelor

În caz că nu ştiai, unele utlizatoare TikTok au descoperit o altă metodă pentru a obţine un aspect de buze mai pline. În loc să folosească o ventuză, tehnică neplăcută sau chiar dureroasă, au optat pentru un stick de contur maro. Cu el îşi conturează buzele înainte de a le amesteca împreună cu restul. Rezultatul este un aspect voluminos.

 

@kyliekillzzzz

HOW TO CREAM CONTOUR WITH OUT DRYNESS OR SPLOTCHES!! #contour #makeup

♬ original sound - Kylie Larsen

Pistruii falşi

Potrivit TikTok, pistruii falşi încep să intre în tendinţe. Dorinţa de a aplica pistrui a crescut de câţiva ani, dar aspectul lor constant la utilizatorii TikTok demonstrează că investiţia într-un creion dermatograf chiar merită.

Cartografierea conturului

Sigur, conturarea este grozavă, dar ai încercat vreodată să-ţi desenezi pe faţă zeci de pătrate mici cu diferite culori? Pare ciudat, dar această metodă funcţionează efectiv şi pare interesantă.

@mimiermakeup

Why do I do these things to myself #makeup #fyppagee #contour

♬ original sound - mirtonjam