Nunta lui Brigitte Sfăt şi a lui Florin Pastramă nu a fost deloc pe placul Oanei Zăvoranu, care a criticat-o dur.
 
Oana Zăvoranu a fost extrem de critică după ce a văzut la televizor imagini de la nunta celor doi. ”M-am uitat şi eu la tv, (după mai bine de două luni, cine m-o fi pus nu ştiu) şi m-am oripilat văzând ce ‘subiecte de ‘maximă şi nepreţuită importantă au abordat azi toţi… Nunta jalnică cu iz de cămin cultural a unei individe în călduri, care a atras atenţia… mare atenţie da!!!…că şi-a tras-o în direct pe tv cu un amărât care n-are nici o vină că s-a născut, el a ‘dat ce-a avut mai bun din el ??? ….şi acum e ‘vedetă şi ginerică pe deasupra…na !!! ? Şi ce am văzut prin jur, au fost numai urâte cu alură de travestiţi de Cambogia ? Doamne fereşte, câtă slutenie şi prostituţie pentru o amărâtă de audienţă, că de prostie nu mai zic nimic, uite tac ! Am ajuns la concluzia certă, că trăim nişte vremuri,în care în mod voit ne sunt inoculate numai panarame, bişniţari, travestite, cămătari, retarzi,cretine, pleavă de cea mai joasă speţă, ca să îndobitocească creiere pe bandă ? Nuuuuu ai cum… nu ai cum să îmi dai de dimineaţă până seara numai şobolani, pardon,concurenţi ţinuţi captivi în nişte case, (pe fix toate posturile tv), care nu fac nimic altceva decât să bată câmpii a pagubă, şi să devină, cică, din nişte particulari fără haz, aceste ‘vedete care mâine -poimâine se întâlnesc pe culoarele tv cu mine şi mă întreabă dacă nu îi ştiu!?? Păi cum să nu vă ştiu sărăciilor?”, a spus ea. 
 
 
Mai mult de atât, aceasta nu s-a oprit aici şi a continuat: ”Păi nu ştiu eu toţi retarzii care stau ca la puşcarie şi îşi storc coşurile în faţă oglinzii la tv sau se f.. ca câinii? Ba da, că eu la voi mă uit, pentru voi plătesc eu cablu? Şi alde dăştia au tupeul să mă şi invite pe la diverse evenimente, că deh, suntem din aceeaşi breaslă ?Aceeasi breaslă pe mamele voastre de troglodiţi şi panarami ! Asta este ce se întâmplă zilnic pe tv şi eu nu ştiu de ce mamă mă-sii fac eu imprudenţe de genul, să deschid vreodată tv pe români? Păi nu mai bine îmi văd eu de Netflix sau Discovery Investigation?”, a mai comentat vedeta. 
 
Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă, care s-au cunoscut în emisiunea ”Ferma Vedetelor”, s-au căsătorit civil pe 27 mai. Duminică, 7 iulie, cei doi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu.