Astfel, în cadrul unui interviu pentru Perfecte.ro, Oana Zăvoranu a mărturisit că a renunţat la apariţiile la TV din cauza geloziei fostului ei soţ. Pepe. 
 
”Dacă stau să mă gândesc, cred că într-o parte a minţii mele, undeva, mă dădusem bătută! Ziceam, am făcut prostia să renunţ pentru o prostie, că era gelos ex-ul (n.r.: Pepe, fostul soţ al Oanei) şi asta a fost, poate trebuie să plătesc pentru că nu am avut minte atunci!”, a declarat oana Zăvoranu pentru perfecte.ro
 
”Da, da, nu se mai putea să ne mai pupăm cu Papi… o mizerie! Asta e, mintea de atunci, sacrificii în van! Astea sunt sacrificii care nu merită!”, a adăugat vedeta.
 
 
De asemenea, ea a dezvăluit că regretă că a avut mai multe peechi de silicoane şi nu şi-ar mai face nicio operaţie estetică: ”Nu, nu mai vreau! Tot ce fac acum e noninvaziv. Am riscat prea mult. A fost o inconştientă din partea mea să am 10 perechi de silicoane! Am zis nu, e OK, natural e cel mai bine! Mă duc la solar o dată pe săptămână, deşi se spune că nu e bun solarul, asta e situaţia.”, a mai mărturisit ea.
 
Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Cei doi nu au copii.