A început prin a se reorganiza, prin a-şi controla poftele şi prin a adopta un nou regim alimentar. Torturile şi îngheţata, consumate în cantităţi industriale au dispărut complet. 

Citeşte şi: Lavinia Pârva, în colanţi mulaţi, la şase luni de când devenit mamă. Artista a slăbit spectaculos

“Am slăbit pe puterile mele. Când eram singură-singurică, mai bine mă săreai decât să mă ocoleşti, atât eram de umflată. Eu îmi asum fiecare lucru pe care îl fac şi fiecare etapă a vieţii mele. Da, domle, am mâncat de am rupt! Am reciclat torturi şi îngheţate”, a declarat vedeta pentru Libertatea.

Paula Chirilă a dezvăluit care a fost secretul prin care a reuşit să slăbească 15 kilograme într-un timp foarte scurt. A apelat la ajutor specializat, dar faptul că şi-a pus la bătaie voinţa a ajutat-o cel mai mult.

Citeşte şi: Nutriţionistul Mihaela Bilic, 3 sugestii de mese sănătoase. Cum ar trebui să arate micul dejun, prânzul şi cina

“Pur şi simplu am descoperit un mod de a mânca, mod care pe mine m-a făcut să scap de 15 kg în 2-3 luni. Încă sunt în procesul acesta şi încă se mai topesc kilograme. Am ascultat sfaturile unor medici din străinătate, care au tot felul de podcasturi pe YouTube, am citit foarte multe studii ştiinţifice şi mi-am dat seama că mi se potriveşte. Şi chiar mă simt foarte bine”, a povestit artista pentru aceeaşi sursă.