În plină pandemie de COVID-19, astrologul a vorbit despre când se concretizează cel de-al treilea vârf al pandemiei şi a explicat din ce cauză a apărut virusul şi când, dar şi că situaţia tensionată şi complicată îşi va găsi soluţiile, care vor duce la vindecare. Problema nu va mai fi pandemia în sine, ci dezastrul care poate veni o dată cu cuadraturile care se formează pe cer la 21 ianuarie 2021. Demestrescu a sugerat că lucrurile se vor înrăutăţi şi din cauză că Jupiter în Vărsător va veni la final de an cu chef de petrecere, de aceea, a recomandat să nu se procedeze întocmai cum a făcut „personajul care obişnuia să se înece la mal‟. „Nu e momentul!‟, a insistat astrologul, încurajând, în continuare, că „mult a fost, puţin a mai rămas, aşa că sfatul meu este să nu vă adunaţi cu familia şi prietenii, căci o sa îi revedeţi oricum sănătoşi la anul‟.

A fost pandemia declanşată de o eroare medicală?

Postarea făcută de Cristina la 31 octombrie 2020, pe pagina sa personală de Facebook, curprinde şi două harţi care arată configuraţia astrală ce a generat şi a întreţinut Pandemia până la epuizarea nervoasă şi a răbdării multora. „Data aleasă de mine este doar pentru a sublinia cuadraturile (liniile roşii) ce au dat tuturor senzaţia de blocaj. Virusul a plecat din 2019 de la Lilith in Peşti, eroare medicală, de altfel, s-a amplificat la maximum şi s-a transformat in Pandemie de la apropierea planetelor grele Jupiter, Saturn, Pluton în Capricorn ce îşi propun, de fiecare dată când se întâlnesc, să schimbe Lumea, fără să întrebe dacă convine cuiva, iar gradul de răspândire a bolii a fluctuat în funcţie de maleficii Lilith si Marte în Berbec, ce aveau să îi lovească în cap pe mulţi, producând inconştienţă, neatenţie, rea voinţă, lipsă de răbdare, egoism, ignoranţă, încât am ajuns în punctul în care suntem‟, a explicat astrologul.

Tot din punct de vedere astrologic, Cristina a punctat şi „ultimul puseu, al treilea, dar şi cel mai puternic, numit si al treilea vârf al Pandemiei, care va fi între 8-13 noiembrie 2020. Apoi, aşa cum am mai zis, vin veştile legate de vaccin, iar Jupiter în Peşti, atât în 2021, cât şi în 2022, până la sfârşit de an, vor ajuta la vindecare‟.

Harta zilei de 21 ianuarie 2021 arată de parcă ar veni extratereştrii

A doua hartă care completează postarea astrologului se referă la ziua de 21 ianuarie 2021: „harta ne arată deplasarea cuadraturilor (liniile roşii) dinamice, proaste, cum spun unii astrologi, printre care mă număr, de pe colţul Berbec/Capricorn pe colţul Taur/Vărsător. De data aceasta, nu am mai ales întâmplător data hărţii, ci ziua de 21 ianuarie 2021, data celei de-a doua hărţi, implică pe lângă cuadraturile între proaspăt intratele Jupiter şi Saturn în Vărsător, pe de o parte si Marte, Lilith, Uranus din Taur pe de altă parte, atât luminariile, Soarele si Luna‟.

Despre Luminarii, Demetrescu a spus că acestea „nu fac decât să potenţeze aspectul între Vărsător, care merge spre viitor şi Taurul, care rămâne, deşi traversat deja de 3 ani de însuşi Uranus, patronul Vărsătorului, un adept al conservatorismului. Taurul este o zodie ce vine cu lecţia răbdării, însă cum conjuncţia Uranus/Lilith/Marte arată ca o explozie, numai răbdare nu se mai cheamă că vom avea‟.

În concluzie, la nivel energetic al planetei, „a doua hartă arată ca pe vremea când, nu se ştie de unde şi din ce Univers, pe Pământ au venit extratereştri dotaţi cu planurile de construcţie a Piramidelor mayaşe sau egiptene‟.

Citeşte în continuare declaraţia integrală a astrologului Cristina Demestrecu:

Prima hartă arată configuraţia astrală care a generat şi a întreţinut Pandemia până la epuizarea nervoasă şi a răbdării multora. Data aleasă de mine este doar pentru a sublinia cuadraturile (liniile roşii) ce au dat tuturor senzaţia de blocaj. Virusul a plecat din 2019 de la Lilith in Peşti, eroare medicală, de altfel, s-a amplificat la maxim şi s-a transformat in Pandemie de la apropierea planetelor grele Jupiter, Saturn, Pluton în Capricorn ce îşi propun, de fiecare dată când se întâlnesc, să schimbe Lumea, fără să întrebe dacă convine cuiva, iar gradul de răspândire a bolii a fluctuat în funcţie de maleficii Lilith si Marte în Berbec, ce aveau să îi lovească în cap pe mulţi, producând inconştienţă, neatenţie, rea voinţă, lipsă de răbdare, egoism, ignoranţă, încât am ajuns în punctul în care suntem. Ultimul puseu, al treilea, dar şi cel mai puternic, numit si al treilea vârf al Pandemiei, va fi intre 8-13 noiembrie 2020. Apoi, aşa cum am mai zis, vin veştile legate de vaccin, iar Jupiter in Peşti, atât in 2021, cât şi în 2022, până la sfârşit de an, vor ajuta la vindecare.

A doua hartă ne arată deplasarea cuadraturilor (liniile roşii) dinamice, proaste, cum spun unii astrologi, printre care mă număr, de pe colţul Berbec/Capricorn pe colţul Taur/Vărsător. De data aceasta nu am mai ales întâmplător data hărţii, ci ziua de 21 ianuarie 2021, data celei de-a doua hărţi, implică pe lângă cuadraturile între proaspăt intratele Jupiter şi Saturn în Vărsător, pe de o parte si Marte, Lilith, Uranus din Taur pe de altă parte, atât luminariile, Soarele si Luna. Nu m-am apucat încă să studiez 2021, dar am vagi senzaţii că va exista un aspect astral mai complex ca acesta, ca să nu mai folosesc cuvântul “prost”. Sigur că ne bucuram de intrarea intre 17-20 decembrie 2020 a celor două planete sociale Jupiter şi Saturn în Vărsător, pentru că ajuta la finalizarea Pandemiei, prin dizolvarea contextului iniţial creat între 2 decembrie 2019 si 20 decembrrie 2020. Problema este că 21 ianuarie 2021 înseamnă 3 saptamani de la Crăciun 2020/Revelion 2021 şi nu e nevoie de vreo iscusinţă anume să realizez că urmează un dezastru. Audienţa mea este una destul de redusă aici, in aşa fel încât, să se audă faptul că aceste sărbători pot genera tipul acela de victime precum personajul care obişnuia să se înece la mal. Mult a fost, puţin a mai rămas, aşa că sfatul meu este să nu vă adunaţi cu familia şi prietenii, căci o sa îi revedeţi oricum sănătoşi la anul. Ştiu că Jupiter în Vărsător vine cu chef de petrecere, dar nu e momentul!

Luminariile, Soarele şi Luna, nu fac decât să potenţeze aspectul între Vărsător, care merge spre viitor şi Taurul, care rămâne, deşi traversat deja de 3 ani de însuşi Uranus, patronul Vărsătorului, un adept al conservatorismului. Taurul este o zodie ce vine cu lecţia răbdării, însă cum conjuncţia Uranus/Lilith/Marte arată ca o explozie, numai răbdare nu se mai cheamă că vom avea. Daca Berbecul insemna câte unul, pe rand, să nu se înghesuie şi să avem timp să numărăm, ceea ce apare în a doua hartă aduce o lovitura în masă de proporţii mai mari.

Dacă am vorbi doar de ceea ce se manifestă în zodia Vărsătorului, aspectul este frumos, puternic, aduce evoluţie, progres, cunoaştere superioară, digitalizare, libertăţile omului din ce în ce mai deschis catre manifestări diverse, performanţe ştiinţifice în orice domeniu, cu atât mai mult medicina si farmacologie, de unde se asteapta un rezultat. Jupiter amplifică, Saturn inhibă, ceea ce creează efectul unei inimi care pulseaza, dar o inima colectivă, pentru că Vărsătorul guvernează masele, o inima ce bate din ce în ce mai tare, nerăbdătoare, dar şi anxioasă în faţa noii ordini ce mulţi deja o resimt.

Taurul conservator, in schimb, înarmat cu un arsenal astral de asemenea modern, blochează aceste energii, cel puţin destul de brutal, la data celei de-a doua hărţi. Saturn, ce în Vărsător aduce lecţia viitorului, va fi în tensiune cu Uranus, ce dărâmă structurile vechi ale Taurului, tot anul 2021, dar mai mult, adică la grad perfect, în februarie, iunie şi decembrie 2021, apoi gata si asta, urmeaza altceva, c-aşa-i în Univers.

Aşadar, se va termina Pandemia, dar începe o altă parte interesantă a Evoluţiei Omenirii. Spre deosebire de aspectul pe semne cardinale din 2020, care i-a ajutat pe mulţi să supravieţuiască prin curaj, noroc, negare sau inconştienţă, aspectul din 2021 este pe semne fixe, ce creează din nou sentimentul unui labirint fără ieşire.

Taurul înseamnă bani, hrană, pământ, resurse, iar maleficii îl secătuiesc. Cine suferă? Varsatorul care primeşte tensiunea, adică noi, oamenii. "Om" vrea noi să progresăm, dar şi Evoluţia asta trece prin stomac. Mulţi (nu toţi, dar destui) care au rezistat financiar anul acesta, nu vor mai rezista. Ramuri economice definite de cele doua zodii sunt aviaţia, cinematografia (şi teatrul), restaurantele, bursele, instituţiile financiare, agricultura, pot avea de suferit, graţie şi acestor două sărbători Crăciun/Revelion, ce pot provoca marele dezastru din ianuarie. Una este cand te loveşte un val, alta este când te loveşte al treilea sau al patrulea... înseamnă înec. Cum nu vreau sa ma înjure lumea, doar aş fi sugerat că, dacă am vrea sa evităm ce spun eu, la trecerea dintre ani, ar trebui sa fim obligaţi să stăm în case. Nu m-aş baza pe conştiinţă şi liber arbitru. Dacă Astrologia nu ar fi fost preventivă, atunci nu s-ar mai fi folosit!

Ceea ce se vede desenat pe a doua hartă arată ca o explozie. Explozia despre care vorbesc începe să fie deja anunţată de pe acum, ca un teasing. Ieri 30 octombrie, pe o Luna fără direcţie, ce se deplasa din Berbec spre Taur, căutând să formeze prima conjuncţie cu Lilith, cea rea, intrată pe semn pământ (ca in 4 martie 1977), aflăm de un seism puternic în Grecia/Turcia şi de o revoltă masivă in Polonia. Asta aduce urmatorul an, nu peste tot, evident, nu va mai speriati voi, eu stau la etajul 11, dar Covidul intra in culise, luându-i loc fibrilatii sociale, terestre, financiare, economice, evenimente neaşteptate, spectaculoase, ce privesc marile colectivităţi.

Conflictul între Taur şi Vărsător generează fisura între vechi şi nou, tradiţional şi modern, între Pământ şi Aer, între stabil şi instabil, între resursele pământului şi nevoile omenirii, între bani şi viziune. Nu investiţi dacă ceea ce urmeaza să faceţi nu înseamnă scopul vieţii voastre şi dacă planul de investiţie nu este dictat de Suflet. Puteţi pierde! Nu ştiu dacă va fi o criza economică, dar ceva va fi! Daca se vor da legi ce încalcă drepturile fundamentale ale oamenilor, masele ce vor protesta vor fi amplificate de Jupiter. Dacă se vor reprima aceste manifestări? Posibil, armele sunt la Vechi, dar nu pentru mult timp. Dacă se acumulează energie in scoarţa terestră, ca urmare a încetinirii evoluţiei generale, pământul se poate scutura. Daca aviaţia a avut de suferit este pentru ca aceste modificari nu s-au produs doar la suprafaţa pământului, ci şi în aura energetică a planetei, ceea ce ar fi adus perturbari grave şi mai multe accidente aviatice. Sigur, exista şi Îngeri care lucrează ca ceea nu trebuie forţat, să nu se forţeze. Dacă nu am reuşit să ne distrăm la fel de mult sau să călătorim până la capătul Pământului, este pentru ca fiecare dintre noi să asimilăm în linişte şi pace noile instrucţiuni ale Omului Modern. Dacă Cerurile s-au deschis şi deschise rămân tot anul, iar mulţi au plecat, este pentru că unii nu ar fi facut faţă la schimbare şi pentru că vin suflete noi.

Cei care faceţi Covid şi aveţi forme usoare, căutaţi adânc în Suflet, până vă regăsiţi cu adevărat.

La nivel energetic al planetei, şi sper să nu ma repet, a doua hartă arată ca pe vremea când, nu se ştie de unde şi din ce Univers, pe Pământ au venit extratereştri dotaţi cu planurile de construcţie a Piramidelor mayaşe sau egiptene.

Eu zic că o sa ne şi distrăm!

@shutterstock, Facebook/Cristina Demetrescu