Deşi pare să nu mai existe cale de împăcare între cei doi, Ioana mărturisind că nu va purta numele Papadopol şi că s-au înţeles în ceea ce priveşte partajul bunurilor, astrologul Roxana Luşneac Cioriceanu, cea care a prezis că Simona Halep va ajunge numărul 1 mondial în clasamentul WTA, a declarat că după luna august, cei doi au şanse să revină la sentimente mai bune. 
 
”Ei sunt cumva suflete pereche. Alexandru Papadopol şi Ioana se potrivesc şi fiecare are de la celalalt ce şi-ar dori, el de la o femeie, ea de la un bărbat. Numai că, cei doi au trecut printr-o perioadă mai grea în ultimii doi-trei ani, perioadă care s-a acutizat din septembrie 2018 încoace. Nu au comunicat suficient şi fiecare şi-a dorit altceva. Greul pentru Ioana a început în toamnă, iar pentru el din iarnă. Soarele se află pe harta lui Alexandru, iar soarele arde, purifică şi dă un ego mai mare. Dă o dorinţă de a evada şi de a trece peste. La Ioana, care are detaşarea în Nodul Sud, se poate spune că perioada aceasta are aspect karmic.  
 
Cei doi se consideră suflete care s-au mai întâlnit în trecut, au avut discuţii şi s-au despărţit, iar în viaţa aceasta s-au regăsit. De aceea, ei vor fi întotdeauna compatibili şi se vor iubi unul pe altul. E o legătură greu de explicat în cuvinte. E iubire pură, clară, iar ceea ce se întâmplă acum este orgoliu şi ego. Alexandru şi-ar dori de la ea să nu mai fie prăpăstioasă, să nu mai vadă lucrurile în alb-negru. Ioana îl vede pe Alexandru bărbatul ideal, dar ar vrea ca el să nu mai fie atât de încăpăţânat. Previziunea mea pentru acest cuplu este următoarea: Între ei nu se încheie totul aici! Afirm cu convingere că cei doi sunt o pereche bună, numai că ambii se află în perioade diferite. Alexandru Papadopol se află într-un interval în care este susţinut negativ de astre, de unde şi accesele sale de orgoliu. El nu poate vedea clar lucrurile şi simte ca în mijlocul unei explozii. Nu este sigur încă de ceea ce vrea şi acţionează din orgoliu, forţat de circumstanţe.”, a spus ea potrivit Viva!
 
Ioana Ginghină a vorbit, de asemenea, despre divorţ, mărturisind că aproape toate lucrurile au fost puse la punct şi vor împărţi custodia fiicei lor. 
 
”Am fost astăzi la notar şi am divorţat de comun acord. Toate discuţiile au fost civilizate. Am stabilit custodia comună a Ruxandrei. Într-adevăr, a durat două ore sa discutăm programul de vizitare a fiicei noastre şi toate celelalte condiţii ale custodiei. Unde va petrece Ruxi Crăciunul, Paştele şi vacanţele. În privinţa pensiei alimentare, am stabilit o sumă generoasă. Tatăl ei o va sprijini şi de acum încolo foarte mult. Nu am putut face partajul bunurilor comune tot în cadrul acestei întâlniri, întrucât nu avem finalizate toate actele pentru casa pe care am construit-o împreună, printre care şi intabularea. Din discuţii, partea lui din proprietate îi va rămâne Ruxandrei. Urmează să ne întâlnim sa rezolvăm cu actele şi apoi vom rezolva partajul bunurilor comune tot la notar. Sunt fericită că am rezolvat totul în mod civilizat, la notar, şi sunt sigură că vom rămâne într-o relaţie amiabilă, iar timpul va rezolva toate problemele. Nu am păstrat numele Papadopol, ci am revenit le cel de dinainte de căsătorie – Ginghină”, a declarat Ioana Ginghină pentru click.ro
 
Actorii Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol s-ar fi despărţit după nu mai puţin de 12 ani. Cei doi, care au o fetiţă pe nume Ruxandra, nu mai locuiesc împreună de patru luni.