Iată câteva dintre previziunile generale pentru toate zodiile:

Berbecul, Balanţă, Capricornul şi Racul sunt semnele zodiacale care vor simţi cel mai mult pe propria piele schimbările interioare care au loc până în 2024. Este o faza lungă în care cele 4 semne cardinale îşi vor confruntă lumea interioară. Una din provocările inerente acestor 4 semne este reprezentată de gestionarea şi schimbarea cu folos a condiţiei umane cunoscută drept “manie”. Potrivit lyla.ro, este vital că o nouă percepţie a ceea ce are loc în minte să se sprijine pe alegerea unei acţiuni potrivite.

Citeşte şi: Fecioară şi Scorpion, printre cele 5 zodii născute cu stea în frunte. Adoră banii, dar şi banii îi adoră pe ei

2025 – 2044 este o faza care poate fi caracterizată că ‘pace interioară relativă’ pentru semnele mobile Gemeni, Săgetător, Fecioara şi Peşti. Provocarea inerentă a celor 4 semne care se adaptează cel mai bine schimbărilor exterioare prin intermediul interiorului este într-adevăr trecerea de la ignoranţa la înţelepciune. Este crucial în cazul acestor semne acumularea unor cunoştinţe care pot fi întrebuinţate cu folos. Faza în care se va întâmplă acest lucru durează o generaţie întreagă sau chiar 20 de ani.

Vărsătorul, Leul, Scorpionul şi Taurul – cele 4 semne fixe – vor fi transformate radical în decadele 2025 – 2044. Provocarea lor inerentă este schimbarea a ceea ce îşi doresc, a dorinţelor. Pentru această faza sunt prevăzute descoperiri uriaşe în privinţa tehnologiei minţii umane, inovaţii care vor transformă odată cu ele ştiinţă, medicină, cultură, societatea şi umanitatea într-o modalitate în care istoria umană – aşa cum a fost scrisă ea până acum – nu a mai văzut vreodată. Cele 12 semne se adaptează şi reacţionează în funcţie de abilităţile lor”

Citeşte şi: 3 semne zodiacale pe care cel mai renumit astrolog din lume le-a numit speciale. Berbecul, zodia puterii

2019-2024 – Uranus este în Taur – Lupta pentru putere, o putere a schimbării sau a distrugerii, se acutizează. Dacă apar războaie, sunt războaie care se poartă la o scară mai largă.

2024 -2031 – Uranus este în Gemeni – Revoluţia apare în primul rând la nivelul ordinii globale, urmând că ulterior să se propage în toate domeniile, ştiinţific şi economic. Societăţile se reformează după un mod model şi un nou tip de energie.

2031 – 2037 – Uranus este în Rac – Accentul cade asupra păcii la nivel mondial, dar şi asupra sentimentului de dragoste şi apărare a locului de apartenenţa.

2037 – 2044 – Uranus este în Leu – Accentul cade asupra unui nou timp de infrastructură, dar şi asupra importanţei tratatelor internaţionale pentru menţinerea păcii generale şi a distribuirii forţelor de putere.

2044 – 2051 – Uranus este în Fecioara – Se pun bazele ştiinţei viitorului şi se arată mai mult respect şi preocupare pentru mediul înconjurător, la un nivel mai responsabil, mai angajat şi mai avansat din punct de vedere tehnologic.