Ramona Bădescu a născut la vârsta de 50 de ani, iar evenimentul a fost considerat spectaculos şi de presa internaţională, întrucât jurnaliştii din Italia au fost cu ochii cu ea, dovadă fiind primele imagini apărute cu vedeta şi cu fiul ei, ce au fost publicate de Revista Diva e Donna. 
 

 
Ramona Bădescu a fost într-o formă de zile mari şi în cele 9 luni de sarcină: nu a pus prea multe kilograme, aşa că a fost uşor pentru ea acum să-şi recapete silueta de manechin. Deşi avea o vârstă mai puţin obişnuită pentru gravide, Ramona Bădescu s-a bucurat de o sarcină fără probleme. Şi ce a fost cu adevărat special e că a aflat că a rămas gravidă în mod natural când se pregătea pentru procedura de fertilizare in vitro.
 
„Trăiesc o emoţie enormă, dar şi o frică şi o responsabilitate, pentru că nu peste mult timp voi naşte, aşa că încă citesc despre sfaturile care li se dau mămicilor după naştere. Este lucrul cel mai frumos care cred că i se poate întâmpla unei femei, confirmarea deplină a vieţii sale, de-a deveni mamă.

Ramona Bădescu şi oficiali ai Italiei au participat la Italian Lifestyle Night

Tot ce mi se întâmplă trăiesc la maximum, râd mai mult, plâng mai mult, tot ceea ce mă înconjoară e un carusel de emoţii”, spunea Ramona, în urmă cu câteva luni.