Ramona Gabor e în România

Sora Monicăi Gabor a venit în ţară să îşi vadă tatăl. Aceasta susţine că părintele ei are probleme de sănătate. Din cauza anturajului nepotrivit, bărbatul nu îşi poate lăsa viciul.

Tatăl surorilor Gabor consumă mult alcool, zilnic. Este motivul pentru care soţia lui l-a părăsit. Fetele au încercat să îl ajute să se lase de băut, mai ales după moartea mamei lor. Din păcate, tatăl Ramonei Gabor nu vrea să înţeleagă pericolul în care se află.

Ramona Gabor, îngrijorată pentru tatăl ei

„Din păcate, el nu face foarte bine, pentru că nu s-a dezis de obiceiurile lui vechi (n.r. problemele cu băutura). Sunt foarte dezamăgită, pentru că nu are grijă de sănătatea lui. Mi-aş dori ca eu şi surorile mele să facem mai mult pentru el, dar nu vedem o dorinţă a lui de a se schimba.

Citeşte şi: Meghan Markle a născut un băiat. Ce titlu va purta primul copil al ducilor de Sussex

Se complace în situaţia în care este, îi place anturajul în care este, nu are grijă de sănătatea lui. Mă doare sufletul, pentru că nu e o persoană pe care mă pot baza. El este un tată care ne iubeşte foarte mult, e o plăcere când îl văd, când îl aud că ne spune 'fetele lui tata, vă iubesc', dar nu face nimic pentru el”, a explicat Ramona Gabor, pentru Click!

Citeşte şi: Andreea Berecleanu, fără machiaj! Are un ten impecabil la vârsta ei