5 schimbări inevitabile în relaţia de cuplu

1 69535 original jpg jpeg

Nici nu intri în cel de-al doilea an de relaţie, că începi să observi schimbări care îţi pot influenţa viaţa de cuplu, uneori în bine, alteori, nu. Iată cele mai frecvente şi totodată fireşti schimbări care apar într-o relaţie.

Dacă la început te lupţi cu fluturii din stomac şi din minte şi te bucuri de primele întâlniri,cu timpul începi să te mai relaxezi. Adică totul devine mai confortabil,nu mai este nevoie să faci eforturi să-ţi impresionezi partenerul. Şi nici el pe tine,aşa cum o făcea în prima lună,de exemplu. Spre finele primului an de relaţie,o să constaţi câteva obiceiuri d-ale cuplului,unele inevitabile,care pot dăuna vieţii în doi. Totul depinde de fiecare cuplu în parte,deoarece sunteţi diferiţi. Notează-le şi evită-le pe cele care nu-ţi fac plăcere.

Deveniţi cei mai buni prieteni

O schimbare majoră care apare după primul an de relaţie este una pozitivă:deveniţi buni prieteni. Cei mai buni. Ştii asta când vă treziţi că terminaţi amândoi în acelaşi timp o frază oarecare. Sau când începeţi glumiţi codificat în cercul vostru de prieteni,iar codurile le ştiţi dor voi. 

Nu mai faceţi efoturi pentru a impresiona

Totul este mai relaxat după primul an de relaţie,în special în cazurile când partenerii decid să se mute împreună. Aşteaptă-te ca el să nu te mai surprindă cu cadouri şi să-ţi facă tot felul de complimente. Nu se mai străduieşte atât de tare să de impresioneze. Ştie că ţii la el şi nu trebuie să te mai convingă cu nimic. Bine,nici tu nu te mai speteşti să-l dai pe spate. Lenjeria ta din dantelă e în dulap,undeva în spate,şi stai îmbracată mai mult în haine sport.

Nu mai roşiţi

Când vobeaţi la începutul relaţiei,adesea vă trezeaţi cu obrajii roşii când făceaţi o gafă sau când vă revedeaţi plini de emoţie. După mai multe luni de relaţie,nu-ţi mai este jenă de el,nu te mai intimidează cu nimic. Dacă vrei să-l atenţionezi că i-a rămas un rest de mâncare pe dinţi,de exemplu,i-o spui direct,nu-ţi mai faci probleme că se poate supăra.

Lăsaţi baia deschisă

Faci duş şi el intră ca să se spele pe dinţi? Începând cu al doilea an de relaţie acest lucru poate fi din ce în ce mai frecvent. Te ştie din toate punctele de vedere,aşa că nu înţelege de ce să-ţi fie jenă de el. 

Preludiul dispare

Crezi că odată ce ai învăţat un lucru,nu-l mai uiţi,nu? E ca mersul pe bicicletă. Ei bine,nu e aşa,cel puţin în cazul preludiului lucrurile nu stau deloc aşa după primul an de relaţie. Va încerca să grăbească lucrurile atât de „nevinovat”,încât n-ai cum să te superi. Dar nici el nu o va putea face,dacă tu o să mimezi orgasmul,nu?



Recente

7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg
bărbat în boxeri  foto   Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori  Aaa atragi dragostea  Sursa foto shutterstock 157161779 jpg
relatie jpg
test, relatie, cuplu jpg
shutterstock 2014844981 jpg