Disputele sunt benefice relaţiei voastre

1 58118 original jpg jpeg

De cele mai multe ori, cuplurile care se ceartă rămân împreună şi chiar le este mult mai bine să-şi deschidă sufletul. Iată de ce este indicat să aveţi şi păreri diferite.

Probleme cu„încrederea”

De la ce porneşte disputa:Aţi planificat recent o excursie. Tu ai vrut să afli părerile altora cu privire la locul ales,hotel şi facilităţi,însă el vrea să cumpere doar un ghid. La fel se întâmplă şi când mergeţi la un restaurant nou. El citeşte recenzii în ziare sau reviste,iar tu ai vrea să afli părerea prietenelor care au fost deja acolo.

Disputa fundamentală:În cele din urmă,totul se reduce la încredere. Tu te încrezi în ce spun alţii,el alege mereu varianta scrisă.

Cumrezolvi disputa:Este important ca fiecare să încerce şi metoda celuilalt,pentru a nu rămâne agăţaţi de prejudecăţile proprii. Şi orice ar fi,nu lăsaţi nimic să vă strice cheful de a încerca acele lucruri noi.

Probleme cu trezitul dimineaţa

Ţie îţi place să te trezeşti devreme,însă el ar lenevi în pat până spre amiază. În timpul săptămânii de lucru,acest lucru nu vă afectează prea mult,dar în weekend aveţi adevărate certuri pe tema asta.

Disputa fundamentală:Problema este de fapt modul fiecăruia de petrecere a timpului liber. Tu vrei să faci cât mai multe în weekend,iar el alege relaxarea înainte de toate şi ar face un lucru şi bun,decât cinci mai mici.

Încearcă să foloseşti la maximum acele prime ore ale dimineţii pentru a-ţi rezolva treburile personale,care nu-l implică şi pe el. Felul în care vă petreceţi timpul personal nu are de ce să afecteze modul în care vă petreceţi timpul împreună.

Probleme de socializare

Tu eşti sociabilă şi preferi să te vezi cu mulţi oameni. Îţi place să-ţi faci planuri cu mulţi prieteni,pe câtă vreme el preferă să iasă cu maximum doi amici odată.

:Totul se reduce la modul în care fiecare dintre voi doi priveşte ideea de prietenie. Pentru tine,cu cât te vezi cu mai mulţi,este cu atât mai bine. Pentru el contează mai mult conversaţiile de calitate,profunde. Ţine doar de abordare.  

Încearcă ambele strategii. Tu poţi face petreceri cu mulţi invitaţi,iar când vine vorba de preferinţele lui,rezumă-te la doar două persoane. Puteţi ieşi la o cină dublă cu prietenii voştri cei mai buni.  

Probleme de cărăţenie

Normal că nu puteţi ţine curat în casă,în aceeaşi manieră. Tu îţi aranjezi hainele în dulap,iar el preferă să le ţină împăturite în teancuri,la vedere.

:Aveţi maniere diferite de a ţine spaţiul comun curat sau,mai bine spus,amândoi aveţi anumite frustrări privind acest capitol.

Este mult mai uşor să-i spui că trebuie să fie mai atent cu anumite lucruri,decât să-l numeşti „nepriceput”. Felul în care pui problema poate fi de mare ajutor în astfel de situaţii.



Recente

casatorie jpg
Cearta in cuplu  Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
discuții în cuplu  foto   Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png