Greşeli în cuplu care te costă fericirea

1 79639 original jpg jpeg

Într-un cuplu, mereu există doi vinovaţi, chiar dacă se întâmplă frecvent ca unul din ei să nu recunoască acest lucru. Fără să îşi dea seama, femeile pot face greşeli care să îl îndepărteze pe partener. Află care sunt cele mai mari dintre ele!

Intră într-o relaţie prea repede

Teama de a rămâne singură toată viaţa, poate doar înconjurată de pisici, a măcinat femeile din întreaga lume. De aceea, multe dintre ele se agaţă de relaţii şi îşi compromit statutul, numai de dragul de a fi împreună cu cineva. Indicat ar fi să petreacă o perioadă singură, să vadă ce le lipseşte şi care sunt nevoile lor reale. Atunci când îşi aleg partenerul, să îl aleagă cu înţelepciune. O relaţie nu poate fi perfectă, căci oamenii sunt diferiţi, dar poate avea succes dacă ambii parteneri ştiu cu adevărat ce vor unul de la celălalt.

Ignoră semnele minore

La început, totul pare roz în relaţie şi parcă femeile nu văd nici măcar un defect la cel de lângă ele. Cu timpul, însă lucrurile se schimbă şi încep să apară şi nemulţumirile. Dacă ignoră semnele care apar după câteva luni de relaţie sau refuză să vorbească despre ele, acestea s-ar putea transforma în probleme grave, care ar putea pune în pericol relaţia.

Pierd legătura cu prietenii

Dacă o femeie renunţă la prietenele ei de dragul bărbatului, atunci acea femeie nu va fi fericită. Acest lucru este valabil şi în cazul partenerului. Indiferent de stadiul relaţiei, prieteniile din afara cuplului nu trebuie să dispară, întrucât ele ajută la întărirea conexiunii cu cel drag. E bine ca fiecare să iasă şi separat, să se relaxeze alături de amici sau să plângă pe umărul lor când lucrurile nu funcţionează, însă toate acestea cu o limită. Mai mult decât atât, prietenii pot oferi o perspectivă diferită asupra situaţiilor complicate.

Nu discută despre bani

Discuţiile despre bani sunt întotdeauna ciudate. Oricum ar fi, un cuplu trebuie să vorbească despre asta, căci în timp, pot interveni confuzii legate de veniturile fiecăruia. Poate unul câştigp mai mult, altul mai puţin, însă mereu trebuie să existe un echilibru. Femeia, căci ea este cea care întotdeauna îşi doreşte mai multe lucruri, trebuie să îi spună bărbatului care sunt pretenţiile ei înainte de a intra într-o relaţie. Altfel, discuţiile în contradictoriu despre bugetul familiei s-ar putea să degenereze în certuri grave.

Cad în rutină

După ani la rând, un cuplu ajunge să fie supus rutinei, iar partenerii să se plictisească, ba chiar unul de celălalt. Asta se întâmplă pentru că nu ştiu să găsească diversitatea în lucrurile pe care le fac. Pentru a pune capăt rutinei, nu trebuie să aibă neapărat aceleaşi pasiuni, ci să încerce să se reinventeze zi de zi, să facă lucruri noi, să exploreze şi să cunoască frumuseţea lumii. Doar aşa vor reuşi să îşi păstreze conexiunea.



Recente

sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg
bărbat în boxeri  foto   Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori  Aaa atragi dragostea  Sursa foto shutterstock 157161779 jpg