Concursurile din Click! pentru femei le-au schimbat viaţa

1 48022 original jpg jpeg

Pentru Mariana şi Elena, Sărbătorile de anul acesta sunt mult mai senine. Au avut încredere în şansa lor, au participat la concursurile noastre şi au câştigat! Iată cum li s-a schimbat viaţa.

Concursurile Clickmania şi Fluturaşul de salariu din revista noastră au adus bucurie în casele a sute de români în 2010.

Şi pentru că suntem aproape de finalul anului care le-a împlinit visurile,am avut curiozitatea să le vizităm pe două dintre cele mai norocoase participante:Mariana Tufan,din Piteşti,care a câştigat 100.000 de lei la Clickmania şi pe Elena Ilina,din Pucheni,judeţul Dâmboviţa,care a câştigat 113.900 de lei cu Fluturaşul de salariu.La Pucheni,visele chiar s-au împlinit

Pe Elena Ilina am cunoscut-o în februarie,când a venit la redacţie să-şi ridice premiul,însoţită de fiica ei.

Normal că le-am întrebat ce vor face cu banii,căci suma era mai mult decât ar fi visat vreodată. Elena şi-a reamenajat casa,a pus centrală nouă,şi-a cumpărat aparatură electrocasnică şi i-a răsfăţat pe copii.

Cu "Click! pentru femei" a văzut Europa

Era normal că,din banii câştigaţi,o parte să se ducă şi pe plăcerile copiilor. O excursie în străinătate a entuziasmat-o nespus pe Alexandra,fiica cea mare a Elenei.

„Datorită acestui premiu,în vara aceasta am putut să văd Spania,Italia şi Franţa. Am vizitat Parisul,Veneţia şi Coasta de Azur... A fost o experienţă plăcută,pe care nu ştiu cum aş fi trăit-o dacă nu era acest câştig!”,ne-a povestit cu încântare Alexandra.

Anul acesta,a făcut şi şcoala de şoferi. Chiar zilele acestea aşteaptă maşina mult dorită,mai ales că,de săptămâna trecută,a devenit majoră!

„În curând,voi putea conduce maşina. Asta îmi doresc de foarte mult timp şi,în câteva zile,va fi o certitudine!” Şi Lorena,de opt ani,mezina familiei,a primit o mulţime de hăinuţe cu Hannah Montana,personaj pe care-l adoră! În această vară,ea a văzut pentru prima dată marea,alături de părinţi.

"Nu mai am grija zilei de mâine!"

Şi pentru familia Tufan,din Piteşti,banii câştigaţi au adus certitudinea că fericirea chiar există. Ea le-a risipit grijile,lipsurile,temerile.

Căci,înainte de câştigarea premiului,grijile nu erau deloc puţine. „Chiar a doua zi,mărturiseşte Mariana,i-am cumpărat fiicei mele un laptop. Era visul ei cel mai mare,să scape de calculatorul cel vechi.”

Femeia povesteşte cu aceeaşi emoţie pe care i-am văzut-o când a venit să-şi ia premiul. Norocoasa din Piteşti ne-a mărturisit că a pus şi bani deoparte,astfel încât singura ei fiică să poată merge liniştită la facultate. Acum se simte în siguranţă.

"Vom petrece un Crăciun liniştit"

Cele două familii vor petrece Sărbătorile altfel. „Avem un motiv de bucurie anul acesta şi vom face o petrecere mare,că doar ne-am renovat casa!”,spune Elena.

Bradul de Crăciun va străluci şi mai tare în apartamentul familiei Tufan,fiindcă din premiul câştigat la Clickmania,Mariana a zugrăvit,a pus parchet,gresie şi faianţă,centrală nouă,şi-a cumpărat mobilă şi multe altele.

Iar acum,pentru că au trăit o adevărată minune,cele două câştigătoare ne-au mărturisit că nu există săptămână în care să nu cumpere revista „Click! pentru femei”. Poate că şansa le va surâde din nou!



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg