Aperitiv gustos: Biscuiţi cu brânză la cuptor

Ţi-e poftă de ceva sărat? Ce-ai zice de nişte biscuiţi cu brânză la cuptor? Sunt gustoşi şi uşor de preparat.
Ai nevoie de
Pentru biscuiţi
200 g făină
100 g unt
100 g caşcaval
1 praf de sare
3-4 linguri lapte
Pentru umplutură
200 g brânză de capră
1 măr verde
50 g nuci
mărar
Cum le prepari:
Amesteci untul la temperatura camerei cu caşcavalul ras,adaugi făina şi sarea şi omogenizezi. Torni lapte până să obţii un aluat care nu se mai ţine de mâini. Întinzi o foaie,decupezi biscuiţii şi-i aşezi într-o tavă tapetată,cu spaţii între ei. Îi dai la cuptor până când se rumenesc puţin.
Amesteci brânza de capră cu mărarul tocat. Scoţi tava din cuptor,pui pe fiecare biscuit o jumătate de felie de măr,brânză şi presari nuci măcinate. Dai din nou tava la cuptor până când se topeşte brânza.