Cheesecake cu Fineti (P)
O crema fină, fină în care brânza şi crema Fineti se amestecă pentru a se aşeza apoi pe un pat crocant de biscuiti...în care, evident, punem şi puţină cremă Fineti. Vă garantăm că este foarte uşor de făcut şi se încadrează la genul de desert care nu apucă a doua zi în frigider.
· Ingrediente:
Blat:250g biscuiţi (după preferinţă digestivi sau cacao),80-100g unt topit
200g Fineti (o cutie),320g cremă de branză tartinabila ex. Philadelphia sau alt tip
4 linguri zahăr pudră
400g friscă
cacao sau fulgi de migdale pentru ornat
· Preparare:
Baza se realizează din amestecul dintre biscuiţii sfărâmaţi şi untul topit.
Se tapetează fundul unei tortiere cu inel detasabil,cu amestecul de biscuiti cu unt.
Se lasă la frigider până se prepară crema.
Crema:
Crema de branză,la temperatura camerei se spumează cu zahărul pudră,la viteza potrivită a mixerului. Apoi se adaugă treptat Fineti tot la temperatura camerei şi frisca bătută bine.
Se pune peste blat şi se dă la rece câteva ore,minim 4. Înainte de servire se pune la congelator aprox. 20-30 min.
Poftă bună!