Prezentatoarea a declarat că nu a urmat un tratament cu medicamente în această perioadă, că i-au ieşit bine analizele şi că se bucură că are un organism puternic. Mâine, 24 iunie, Alina poate pleca acasă la familia ei, în timp ce Marcel Pavel, Andrei Ştefănescu, Adriana Trandafir, Ozana Barabancea rămân internaţi.

În mesajul transmis pe Facebook Story, vedeta a explicat că boala s-a manifestat în cazul ei asimptomatic şi că nu a dorit să fie internată, dar aşa prevede legea în acest caz. De asemenea, a măsturisit că se bucură că nu a transmis virusul familiei sale şi că este fericită că are un organism puternic: ,,nu mi-am dorit eu să fiu internată şi să stau departe de familie şi de casă, ci pentru că aşa prevede legea, iar eu nu-mi doresc sub nicio formă să am parte de un dosar penal. Pentru că asta se întâmplă, în cazul în care refuzi să te internezi, chiar dacă eşti asimptomatic şi nu transmiţi boala. Nu am transmis-o familiei, Aleluia!, asta este practic cel mai important lucru. Nu fac acum decât să aştept să ma vindec. Se pare că am un organism foarte puternic, spre dezamăgirea multor oameni care consideră că cine ştie din ce motive sunt slăbită. Nu sunt slăbită, am analizele foarte bune!.

Alina fost internată la spitalul militar mobil ROL 2 din cadrul ,,Ana Aslan, într-un cort militar la 3 metri de uşa cortului, spre deosebire de colegii ei, Marcel Pavel, Andrei Ştefănescu, Ozana Barabancea, care sunt internaţi la ,,Matei Balş. Aceasta a subliniat că nu a tuşit, nu a avut febră, dureri de cap şi nici dureri musculare.

@instagram, facebook story