Conform celor difuzate de The Morning Show, fiul fiicei lui Taylor, Liza Todd, şi al soţului ei, artistul Hap Tivey, a fost foarte apropiat de bunica lui, pe care o descrie ca fiind „o persoană extraordinară”. „Eu am ştiut-o ca bunica şi tot ceea ce pot să vă spun este că ea a fost chiar şi mai spectaculoasă în viaţa reală decât o vedea lumea în lumina reflectoarelor”, conchide acesta.  

Nepotul actriţei cu ochi violeţi a moştenit aspectul regretatului superstar hollywoodian, după cum se poate vedea cu ochiul liber din fotografiile cu cei doi, de la sprâncenele dramatice, închise la coloare, la limpezimea privirii lor. Quinn nu are exact acel violet al ochilor, care a făcut-o pe ea faimoasă, însă nu putem să nu observăm profunzimea privirii lui şi asemănarea cu celebra lui rudă.

Tivey locuieşte în New York şi, încă din 2016, se ocupă de Elizabeth Taylor AIDS Foundation. Actriţa a înfiinţat fundaţia în 1991, iar nepotul ei are numai cuvinte de laudă la adresa lui Liz: „Ea nu suporta să vadă nedreptăţi sociale în jurul ei sau tot felul de alt fel de lucuri regretabile... Dar, în acelaşi timp, ştia că avea resursele necesare pentru a face multe. Se bucura de o notorietate imensă, iar ea ştia cel mai bine cum să se folosească de ea în scopurile cele mai lăudabile”.