Părerile sunt împărţite, asta pentru că unele guri susţine că este mult prea slabă. Mai mult, au apărut adesea zvonuri cum că Celine Dion ar suferi de o boală. Nimic nu a fost confirmat. 

Cum reuşeşte vedeta să se menţină în formă?

„Dansul a făcut parte din ADN- ul meu toată viaţa mea. Mi-am dorit mereu să devin balerină şi recent am început să iau lecţii de balet. E un vis. Şi e atât de greu. Fac patru antrenamente pe săptămână ( de balet). Oamenii spun că sunt prea slabă, dar chiar mă antrenez foarte mult. Îmi place mişcarea şi slăbitul vine la pachet cu ea”, a declarat artista, potrivit viva.ro.

E uimitor! Ce alimente conţine dieta cu care Adele a slăbit 45 de kilograme

Celine Dion conumă cafea şi un croissant la micul-dejun

Ce consumă Celine Dion la micul dejun? Ei bine, nimic special. Vedeta preferă croissantele simple, la fel şi cafea şi de cele mai multe ori acesta îi este meniul dimineaţa.

„Zvonurile că aş mânca doar salată şi mâncare raw-vegană nu sunt adevărate. Adevărul este că mănânc cât pot de sănătos', a declarat Celine, care mai spune că şi gena o ajută să se menţină slabă. 

Slăbesc şi detoxifiază. 5 alimente care te ajută să-ţi cureţi organismul în orice sezon

„Genetic, sunt foarte norocoasă. Am fost slabă toată viaţa, şi la numai câteva săptămâni după ce l-am născut pe René-Charles, în 2001, am revenit la greutatea normală. Fără sport şi fără dietă', a mai spus Celine Dion.