Sexul este unul dintre aspectele cele mai importante când vine vorba de fericirea unui cuplu. Există însă şi momente în viaţă când suntem privaţi de momentele intime. 

Citeşte şi: Încă un mit spulberat! Cât ar trebui să dureze o partidă de amor ideală

Lipsa unui partener stabil sau o experienţă negativă sunt doar două dintre motivele pentru care femeie renunţă să aibă relaţii intime, pentru o perioadă de timp. Iar atunci când întâlnesc potrivit, acestea fac câteva gesturi care trădează acest lucru.

 

Cum îţi dai seama că o femeie nu a mai făcut sex de mult timp

Potrivit specialiştilor, există câteva semne care indică faptul că o femeie nu a mai avut relaţii intime de mult timp. Se dă singură de gol!

Este nehotărâtă

O femeie care nu a mai făcut dragoste de mult timp se contrazice prin gesturi. Te apropii de ea, îţi acceptă avansurile, însă imediat dă înapoi. Explicaţia e simplă! Subconştientul său simte nevoia apropierii, însă ratiunea îi va spune că o ia mai uşor.

Devine agitată

După un timp în care nu a mai întreţinut relaţii sexuale, pot apărea ceva complexe. Atât de ideea unui nou partener, cât şi de senzaţia că lui s-ar putea să nu-i placă ceea ce va descoperi. Dacă se fâstâceşte şi gesticulează mult, înseamnă că are nevoie de un bărbat.

Tresare atunci când o atingi

Valabil şi pentru bărbaţi, acest gest trădează lipsa autocontrolului, dată de dorinţa prea mare, dar şi de teama de a nu da greş, Dacă devine sensibilă, tresare la fiecare atingere, e clar că a trecut ceva timp.

Atunci când renunţi la relaţiile inime, apar câteva modificări în corp. Descoperă cele cinci lucruri care se modifică în corp atunci când nu ai relaţii intime.

 

Sursă: a1.ro