Care sunt zodiile care vor trăi momente magice în luna septembrie, află mai jos: 
 
Balanţa se va îndrăgosti toamna sta 
 
După o perioadă destul de tulbure, nativii din zodia Balanţei revin, încet-încet, la normal. Pentru că se apropie sezonul Balanţei, automat vor fi favorizaţi la nivel astrologic. Revenirea lor spectaculoasă va începe cu o privire în oglindă şi cu sentimentul de mândrie pentru tot ce au realizat în acest an. Toamna le va aduce creştere personală şi echilibru. Relaţia lor se va consolida sau vor găsi o persoană care să le împlinească toate aşteptările.
 
Scorpionul va întâlni marea dragoste
 
Scorpionul va renaşte din propria cenuşă pentru că va întâlni dragostea vieţii sale sau va fi susţinut complet de persoana care îi este alături. Vara aceasta a fost destul de dificilă pentru unii nativi, cu accidente şi suferinţe fizice, dar şi cu întreruperea unor relaţii care durau de multă vreme, potrivit divahair.ro. De asemenea, în septembrie, Scorpionii vor renunţa să mai facă planuri pe termen lung şi vor trăi clipa.
 
 
Capricornul va avea stabilitate financiară 
 
Vara aceasta a adus multe cheltuieli şi probleme nativilor din zodia Capricornului. Acest lucru a atras după sine tensiuni familiale şi stări depresive. Dar toate se apropie de sfârşit. Septembrie va veni cu oferte financiare generoase şi cu stabilizarea vieţii profesionale. Capricornii vor fi mai inventivi decât oricând, iar ideile lor vor prinde viaţă. Forţa lor se va manifesta şi pe alte planuri, astfel încât se vor simţi pregătiţi să facă faţă oricărui obstacol.