Raluca Moianu, în vârstă de 50 de ani, a făcut istorie cu emisiunea "Iartă-mă", ce s-a difuzat până în anul 2007. Fosta prezentatoare TV a trecut prin clipe foarte grele în urmă cu aproape un an, când soţul ei s-a stins răpuns de cancer.

Marius Ancuţa a murit pe 19 iulie 2018, la vârsta de 50 de ani şi era unul dintre cei mai apreciaţi comentatori sportivi. Cei doi au divorţat în 2013, după 15 ani de căsnicie, dar s-au împăcat în 2016.

Raluca spune că a reuşit să treacă peste acest moment cu ajutorul fiicei sale, Mara Ilinca, dar şi al psihologului. 

„Eu sunt o persoană veselă şi încerc sa rămân pozitivă. Cred că aşa ne naştem, nu este doar autocontrol. Eu am o fetiţa de 14 ani, nu pot să îmi permit. Când ajungi să fii părinte singur, trebuie să mergi înainte. Depresia nu te întreabă. Dar te duci repede la psiholog şi trebuie să te dregi. Fiecare om are povestea lui, dar cred că dimineaţa te uiţi în oglindă şi spui că eşti fantastică. Iar energia pozitivă te ajută să primeşti un zâmbet. Atât de tare m-a încercat viaţa, că vreau să rămân pozitivă’, a declarat Raluca Moianu în urmă cu ceva timp, scrie revista viva.ro.

Raluca Moianu, după emisiunea"Iartă-mă"

Raluca Moianu a debutat la TVR în 1996, la redacţia pentru copii. În perioada 2000-2007 a cunoscut vârful carierei şi al notorietăţîi, odată cu emisiunea-fenomen “Iartă-mă”, creată de regretatul Valeriu Lazarov. 

Raluca Moianu a mai cochetat cu televiziunea într-un show asemănător, difuzat de Kanal D în anul 2012, dar care nu a mai avut succesul de altă dată.

Totodată, ea a ocupat funcţia de director de programe la „Gold FM” şi a predat la „Şcoala de Televiziune Tudor Vornicu” .

În ultimii ani, Raluca şi-a transformat empatia în profesie şi a obţinut diplomă de coaching.

“De ani buni ascult poveştile oamenilor fără să ii judec. Îi ajut să îşi găsească soluţii. Asta se numeşte coaching. Acum am şi diplomă”, anunţă Raluca Moianu pe Facebook. Vedetă este şi directorul academiei de balet “La Sylphide”.