Andreea Antonescu a fost amendată de poliţişti pentru apelul fals la 112, pe Facebook apărând şi varianta iubitului, cel care ar fi sechestrat-o pe vedetă. 

Aurelian Temişan, prima reacţie după ce s-a spus că Andreea Bălan şi George Burcea divorţează: ”A lua decizii la nervi...”

Acesta a povestit ce s-a întâmplat în seara respectivă şi susţine varianta lansată iniţial de Andreea, aceea că apelul a fost iniţial de copilul unor prieteni, care s-ar fi jucat cu telefonul vedetei.

Prima reacţie a lui Ştefan Manolache după ce Andreea Antonescu a sunat la 112 acuzând că este sechestrată 

'Tot ce a apărut legat de faptul că Andreea m-a prins cu altă femeie şi că ne-am aflat sub influenţa alcoolului este o mare minciună. Noi suntem de câteva zile la Iaşi. Eu am fost şi am luat-o de la Galaţi, suntem aici de duminică. Totul a decurs normal, totul e bine între noi, ne înţelegem OK, doar că am vrut să ţinem acest lucru doar pentru noi. Nu am mai dorit să fim pe buzele tuturor. Uite la ce s-a ajuns de la o greşeală, la un apel la 112, s-a ajuns la o poveste demnă de filmele SF.

Daniela Crudu, primele declaraţii după ce a fost bătută de iubit: ”Nu pot să vă spun motivul!”

 

E păcat ce s-a întâmplat. Colegi de-ai mei, oameni cu care am lucrat şi am avut încredere, astăzi mă dezamăgesc. Sunt numai minciuni. Iar ca o dovadă în plus vă spun că maşina Andreei e în Galaţi. (…)Cum s-o sechestrez?! De fapt, totul a fost o frântură de ambianţă până ne-am dat seama că s-a apelat la 112. Copilul prietenilor noştri s-a jucat cu telefonul şi a apelat numărul de urgenţă. Noi n-am ştiut că se ajunge aici. Am fost anunţaţi în momentul în care au ajuns oamenii legii la uşă. Au venit domnii, le-am spus ce s-a întâmplat şi n-au spus că din păcate trebuie să ne amendeze. Am înţeles situaţia şi o să plătim amenda', a declarat Ştefan Manolache pentru Cancan.

Andreea Antonescu şi Ştefan Mihalache, un fiu de afacerist din Iaşi, sunt împreună de câteva luni, după ce vedeta a divorţat de tatăl fiicei sale.