4 paşi pentru un bronz sănătos

1 69482 original jpg jpeg

Orele lungi petrecute în bătaia razelor soarelui pot avea consecinţe negative asupra organismului. Dacă totuşi îţi doreşti să obţii un bronz frumos şi sănătos, ţine cont de câteva sfaturi.

 Orele de expunere la soare 

În timpul amiezii este interzis să stai la soare deoarece radiaţiile solare sunt foarte puternice. Orele ideale sunt dimineaţa,până în ora 11.00 şi după-amiază,începând cu ora 16.00,recomandă specialiştii Cosmetic Plant.

Protecţie potrivită pentru fiecare tip de piele

Produsele cosmetice destinate protecţiei solare sunt concepute pentru fiecare tip de piele. În funcţie de culoarea pielii,poţi alege protecţia potrivită. Aşadar,dacă ai pielea albă,părul roşcat,ochii albaştri şi mulţi pistrui şi nu te bronzezi niciodată foloseşte un produs cu factor de protecţie SPF 50.

Citeşte şi:

Trucuri pentru un bronz de lungă durată

Cum îţi protejezi părul de razele soarelui

În cazul în care ai pielea deschisă la culoare,ochii căprui,părul blond sau roşcat,pistrui,te arzi des şi abia se colorează pielea după expunerea la soare,foloseşte o cremă cu protecţie SPF 30 şi 50.

Dacă te numeri printre persoanele care au pielea de culoare deschisp spre închisă,păr şaten,ochi căprui,care se ard uneori,dar care se şi bronzează,atunci poţi să aplici o cremă cu factor de protecţie SPF 20,25 şi 30.

Persoanele cu pielea închisă la culoare,brunete,cu ochii închişi,care nu se ard niciodată şi se bronzează mereu pot folosi produse cu protecţie solară SPF 6,10,15 şi 20.

Dacă ai pielea închisă intens sau neagră,nu te arzi niciodată şi te bronzezi mereu,foloseşte produse cu SPF 6 şi 10.

Potrivit specialiştilor Cosmetic Plant,aplicarea produselor cu SPF nu împiedică bronzarea,ci doar protejează pielea de arsuri. De asemenea,în primele 3 zile de stat la soare se recomandă folosirea unei creme cu un factor de protecţie mai ridicat.

Aplicarea corectă a emulsiilor

Emulsiile trebuie aplicate uniform pe tot corpul,cu 15 minute înaintea expunerii la soare. În plus,reaplicarea trebuie făcută frecvent,în special după fiecare ieşire din apă.

Crema de după plajă

În timpul expunerii la soare pielea se deshidratează. De aceea,foloseşte o cremă specială hidratantă care poate calma şi eventualele iritaţii.



Recente

Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg