6 idei de coafuri super sexy pentru părul lung

1 70865 original jpg jpeg

Avantajul de a avea părul lung este acela că îl poţi coafa în nenumărate moduri, dar asta nu garantează că nu rămâi în pană de idei. Descoperă 6 coafuri extrem de simple, care îţi vor da un aer sexy în orice situaţie.

Coafat pe jumătate

c6210418269df97ae937e2fbdb454204 jpg jpeg

Când eşti pe fugă,uită de placa de păr,de bigudiuri sau de fixativ. Pur şi siplu împleteşte două codiţe din părul de la tâmple şi adună-le la spate unde le prinzi cu un elastic. Pentru volum,trage uşor cu acul unui pieptăne special. Dacă ai bretonul tăiat,lasă-l cât mai dezordonat. Vei fi pur şi simplu irezistibilă în doar câteva minute.

Buclele vor fi mereu sexy

45042fad7110f1685bdafb1edfdc878e jpg jpeg

Dacă vrei un nou look uşor de întreţinut care să atragă toate privirile asupra ta,nu trebuie decât să îţi pui părul pe bigudiuri. Ai grijă ca aspectul să fie unul cât mai rebel,fiindcă nu se mai poartă de mult buclele stil „sărmăluţe”. În cazul în care eşti pe fugă,foloseşte ondulatorul sau pur şi simplu puţină spumă şi adună şuviţele în pumni pentru câteva zeci de secunde.

Părul drept,încă în vogă

1a3665f6efb6774af8be004242cefe7c jpg jpeg

O coafură clasică,dar care nu te lasă să greşeşti,este cea cu părul drept. Foloseşte şi produse de îngrijire speciale pentru temperaturi ridicate,care protejează firele. Împarte pleata în şuviţe şi îndreaptă cu placa. Pentru un look impecabil,îngrijit,dar sexy,poţi insista mai mult pe breton şi lăsa capetele firelor de la spate dezordonate.

Uşor ondulat

724c940bddcbfe804da73ad0e5f62c47 jpg jpeg

Părul care arată ca şi când abia ai fi ieşit din piscină va arăta mereu minunat. Foloseşte o spumă de păr şi înfăsşară şuviţele pe deget timp de câteva secunde. Aranjează-le pe rând,pentru un aspect cât mai natural. Data viitoare când vei merge la întâlnire,încearcă această coafură. Nu ai cum să dai greş.

Breton lung

768dc99ca5f958a0a3e4555bda0e31e2 jpg jpeg

Dacă vrei să obţii un aspect nou,dar încă nu ai idee cum,tunde-ţi doar puţin bretonul. Ştii deja că pentru un look fresh nu este nevoie decât să schimbi cărarea sau să aranjezi bretonul în alt mod. Tunde-l în scări,uşor asimetric,şi fă-ţi cărarea într-o parte. Apoi,doar treci cu degetele prin păr pentru a-l aranja puţin şi,gata,ai o coafură sexy!

Look hollywoodian

1517008a9d64d6ed1d7b1eee60ea7db0 jpg jpeg

Dacă vrei să obţii un aspect retro,precum celebrităţile de la Hollywood,încearcă asta. Pentru a crea această coafurătrebuie să îţi faci bucle pe care să le prinzi cu un elastic în creştetul capului. Maschează elasticul cu o şuviţă de păr. Coafura merge pentru orice ocazie.

Credite foto:hairstraightenerbeauty.com



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg