Apa de orez, secretul tenului perfect al femeilor asiatice!

1 72200 original jpg jpeg

În momentul de faţă, apa de orez a devenit foarte populară printre produsele de îngrijire a pielii. De asemenea, este produsul folosit de femeile asiatice, cu ajutorul căruia au tenul perfect. Şi cine nu vrea să aibă pielea ca a lor? De aceea, iată cum să foloseşti apa de orez pentru pielea ta.

Apa de orez este extrem de ieftină,deoarece orezul poate fi găsit în aproape toate bucătăriile,şi este o parte din dieta mai multor persoane. Cel mai bun mod prin care poate fi folosită apă de orez este prin separarea apei după ce orezul este fiert şi lăsată la macerat ceva timp. Este nevoie de 24-48 ore pentru ca apa de orez să fermenteze,fiind starea cea mai bună pentru piele,cu toate că s-ar putea să fie nevoie să fie diluată cu apă înainte de folosire.Multe femei asiatice folosesc în mod regulat apa de orez pentru a-şi îngriji părul şi pielea. Şi acum,datorită apariţiei internetului şi cum întreaga lume este conectată,sunt împărtăşite secretele şi modul în care poate fi folosită apa pentru pielea noastră.

Iată cum ajută pielea apa de orez: Pentru acnee

Acneea este afecţiunea care poate lăsa urme pe piele. Pentru a elimina cele mici cicatrici,amestecă apă de orez diluată cu puţin turmeric. Pastaobţinută o aplici pe zona afectată,o laşi să acţioneze 10 minute,după care clăteşti cu apă caldă.

Pentru riduri

Apa de orez este cunoscută pentru că ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii. De fapt,acesta este unul dintre motivele pentru care femeile asiatice au pielea atât de tânără şi mereu radiantă.

Pentru pori 

Porii dilataţi pot da pielii un aspect neplăcut. Aplică pe o dischetă din bumbac apă de orez diluată şi tamponează,în special pe zonele în care porii sunt vizibili,şi ei se vor micşora.

Pentru coşuri

Aplică apă de orez pe toate zonele în care sunt coşuri. Las-o să acţioneze 30 de minute,după care clăteşti. Foloseşte apa de orez de fiecare dată când te confrunţi cu coşurile,pentru a le reduce.

Pentru puncte negre

Aplică apă de orez pe zonele în care persistă punctele negre,şi o laşi să acţioneze până simţi că se usucă pe piele. S-ar putea ca rezultatele să nu fie imediate,dar nu-ţi pierde răbdarea. După mai multe aplicări,punctele vor dispărea.

Pentru piele lăsată

Folosirea apei de orez este cel mai bun lucru pe care-l pot face femeile care se confruntă cu piele lăsată. Acest lucru se întâmplă când pielea nu mai produce la fel de mult colagen,dar nici cantitatea de care are nevoie pentru a-şi menţine elasticitatea şi fermitatea.  

Pentru textura pielii

Cel mai important,apa de orez ajută la îmbunătăţirea texturii pielii prin beneficiile sale multiple,cum sunt scăderea porilor şi eliminarea petelor. Aşadar,dacă vrei să ai tenul perfect,include în rutina de îngrijirea a pielii apa de orez.

Credit foto:www.boldsky.com



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg