Ce legătură există între riduri şi statul la calculator?

1 74182 original jpg jpeg

Femeile se confruntă cu ridurile cu 10 ani mai devreme decât ar trebui să se întâmple în mod normal, din cauza faptului că îşi petrec aproape întreaga zi în faţa monitorului şi a telefonului mobil.

Calculatorul provoacă apariţia ridurilor

Chirurgii esteticieni au constatat că persoanele tinere,începând cu vârsta de 25 de ani sunt mai predispuse apariţiei ridurilor decât cele din generaţiile anterioare. Conform unui studiu,acestea ar petrece în jur de 25 de ore pe săptămână în mediul online.După ore întregi de stat în faţa monitorului,acasă sau la serviciu,efectele sunt uşor de bănuit:apariţia ridurilorverticale pe frunte şi a ridurilor orizontale în colţul ochiului.

Cum poţi preveni apariţia ridurilor

Păstrează aproximativ 60-80 de centimetri între tine şi ecran atunci când lucrezi la calculator. Monitorul trebuie să fie poziţionat la nivelul ochilor. Lacrimile artificiale îţi pot fi de mare folos dacă te confrunţi cu oboseala ochilor. Din când în când este bine să îţi iei muţi privirea de la ecran şi să o fixezi câteva secunde pe un obiect îndepărtat. În weekend ia o pauză şi odihneşte-te,asta înseamnând să nu lucrezi şi de acasă.

CIteşte şi:Remedii naturale pentru ridurile din jurul ochilor

Statul la calculator dăunează vederii

Pe lângă faptul că în timpul celor câteva ore petrecute în faţa monitorului muşchii feţei devin inevitabil încordaţi şi în timp se formează ridurile,îşi fac simţită prezenţa şi primele simptome ale oboselii oculare. Ochii se înroşesc,se usucă,vedereadevine înceţoşată şi pot apărea frecvent şi durerile de cap. S-a constatat că femeile sunt mai afectate de aceste tulburări decât bărbaţii.

Radiaţii periculoase

Atât ecranele televizoarelor,cât şi calculatoarelor emit radiaţii nocive pentru sănătate. Nu este recomandată deloc amplasarea acestora în dormitor,pentru că emit radiaţii chiar şi atunci când nu funcţionează. Efectul acestora se vede asupra întregului organism,inclusiv asupra tenului tău.

CIteşte şi:Exerciţii care te scapă de riduri

sursă foto:pinterest



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg