Cum previi apariţia ridurilor

1 73351 original jpg jpeg

Se poate întâmpla ca, în ciuda eforturilor tale de a-ţi menţine tenul moale, neted şi sănătos, să observi, o dată cu trecerea timpului, apariţia... ridurilor. Afla din acest articol cum previi apariţia ridurilor.

Iata cum previi apariţia ridurilor:

Razele soarelui

Expunerea la soare este una dintre principalele cauze de îmbătrânire premature a pielii şi asta o afirmă toţi specialiştii din domeniu. Indicat este să-ţi protejezi pielea zi de zi,indiferent de sezon (da,ai auzit bine!) cu o cremă cu SPF ridicat şi să limitezi expunerea între anumite ore ale zilei,atunci când soarele este mai puternic (mai ales vara).

Utilizareade perii faciale

O utilizare frecventă a acestor dispozitive duce în timp la afectarea suprafeţei pielii. Fii precaută atunci când utilizezi o astfel de perie destinată tonifierii pielii. În plus,poţi opta oricând pentru varianta unei exfolieri mai delicate,iar pentru tonifiere poţi încerca,la domiciliu,câteva mişcări şi exerciţii simple de masaj facial.

Citeşte şi:

Lecţia de exfoliere!

Mască facială din dovleac

Călduraexcesivă

Nu e nimic mai plăcut decât o casă bine încălzită,în care să poţi sta în tricou şi pantaloni scurţi,numai că... acest gen de căldură îţi poate pune în pericol tenul. Căldura excesivă,fără un anumit grad de umiditate,îţi va usca pielea şi deci,o va predispune îmbătrânirii premature. Ce poţi face? Hidratează-ţi mereu tenul şi alege şi un umidificator al aerului din casă.  

Cum previi aparitia ridurilor-Dieta

Consumă doar cantităţi moderate de produse lactate şi carne provenind de la păsări crescute în curte. Mânâncă în schimb,o mulţime de fructe proaspete,legume,cereale integrale,nuci şi peşte.

Felul în caredormi

Odată cu înaintarea în vârstă,pielea ta pierde din colagen şi ajunge să se rideze. Acest lucru este parţial determinat şi de presiunile externe,repetate,pe piele (ca cele din timpul somnului),dar şi de mişcările musculare,faciale. În loc să dormi pe burtă sau pe o parte,încearcă să dormi pe spate. Dacă nu poţi,atunci optează pentru feţe de pernă din materiale moi,din mătase sau satin,pentru a minimiza frecarea de ten. 



Recente

Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg