Cum să ai dinţi albi şi strălucitori

1 74840 original jpg jpeg

Te-ai săturat să ai dinţii galbeni? Până să ajungi la tratamente stomatologice de albire, încearcă câteva soluţii care să le redea strălucire, cu alimente la îndemână. Iată care sunt acestea!

Bicarbonat de sodiu şi suc de lămâie

Bicarbonatul de sodiu este uşor abraziv şi îndepărtează petele de pe suprafaţa dinţilor,pentru ca aceştia să fie cu o nuanţă mai albi. Amestecă o linguriţă de bicarbonat de sodiu cu suc proaspăt de lămâie,sau apă,pentru a face o pastă. Pune amestecul pe periuţa de dinţi şi aplică. Lasă pasta să acţioneze 1 minut şi apoi clăteşte. Dacă nu foloseşti suc de lămâie,ci apă,lasă pasta să acţioneze 3 minute.

Capşuni,sare şi bicarbonat de sodiu

Capşunile sunt bogate în vitamina C şi conţin acid malic,care elimină decolorările de pe suprafaţa dinţilor. Spală 2 căpşuni şi îndepărtează-le codiţele. Pasează-le cu furculiţa şi adaugă-le într-un bol. Pune peste ele un vârf de sare de mare şi o jumătate de linguriţă de bicarbonat de sodiu. Elimină orice urmă de salivă de pe dinţi,cu un şerveţel absorbant.  Pune amestecul pe periuţa de dinţi şi aplică-l. Lasă-l să acţioneze 5 minute,după care clăteşte dinţii.

Citeşte şi:

Alimente care-ţi îngălbenesc dinţii

Ce efecte are fluorul asupra dinţilor

Ulei de cocos

Clătirea gurii cu ulei de nucă de cocos este un remediu vechi,la care oamenii apelează pentru a avea dinţii albi. Acidul lauric care se găseşte în uleiul de nucă de cocos te poate scăpa de bacteriile găsite pe placa dentară,din cauza cărora dinţii capătă culoarea galbenă. Dimineaţa,înainte să te speli pe dinţi,ia o linguriţă de ulei de cocos. „Clăteşte-ţi“ dinţii cu acesta,timp de 15 minute,după care scuipă-l. Periază-ţi dinţii,după care clăteşte-i cu apă.

Ulei esenţial de mentă şi sare

Pune într-un bol jumătate de lingură de bicarbonat de sodiu,un vârf de sare şi o picătură de ulei esenţial de mentă. Amestecă ingredientele şi periază-ţi dinţii cu ea. Particulele din bicarbonatul de sodiu vor curăţa dinţii în profunzime şi vor diminua petele.



Recente

Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg