Cum să te speli corect pe cap

1 61403 original jpg jpeg

Părul gras, uscat, deteriorat sau un scalp sensibil sunt problemele cu care majoritatea dintre noi ne confruntăm zilnic în încercarea de a avea un păr frumos care să atragă priviri de admiraţie. Pentru toate acestea există o soluţie la îndemână: spălarea şi îngrijirea corectă a părului şi scalpului.

Specialiştii CLEAR îţi vine în ajutor cu o serie de sfaturi pe care le poţi pune cu uşurinţă în practică,astfel încât să te poţi bucura de un păr frumos şi cu aspect sănătos. 

Două şamponări la fiecare spălare

Pentru o spălare completă şi corectă este necesar să realizezi două şamponări:prima şamponare are rol de degresare iar cea de-a doua de curăţare. În ambele etape trebuie să insişti asupra rădăcinii cu mişcări circulare şi să masezi uşor cu vârfurile degetelor.

„Masajul la nivelul scalpului în timpul şamponării ajută la îmbunătăţirea circulaţiei sangvine,la oxigenarea musculaturii scalpului şi la diminuarea tenisunii nervoase. Mai mult,masajul capilar ajută la îndepărtarea eficientă a uleiurilor,reziduurilor şi favorizează creşterea părului. Acesta ar trebui făcut cu buricele degetelor sau cu podul palmelor,nu cu unghiile,pentru a evita posibilele leziuni.”,potrivit dr. Constantin Venerus-Popa,medic primar dermatolog Medsana.

Însă ţine cont de faptul că periajul excesiv dăunează – smulge firul de păr din rădăcină şi îi degradează vârfurile. În cazul părului gras,perierea repetată răspândeşte sebumul şi stimulează glandele sebacee suplimentar;

Alege produse dedicate tipului tău de părcare să fortifice bariera naturală a pielii capului şi să o hrănească în profunzime.



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg