Cum să-ţi alegi laptele de corp

remedii pentru picioare umflate jpeg

Pentru o piele fermă şi bine hidratată, mizează pe loţiunile de corp! Iată cum trebuie să alegi sortimentul potrivit tipului tău de piele.

Toate tipurile de piele sunt expuse deshidratării. De aceea,cremele de corp sunt foarte uşor absorbite în piele,oferindu-i ingredientele de care are nevoie pentru a se menţine fină şi tonifiată. În plus,cea mai mare parte a cremelor şi loţiunilor conţin mai multă apă decât uleiuri,tocmai pentru că au rolul de a hidrata pielea. Pentru a afla dacă eşti alergică la vreuna din substanţele aflate în compoziţia produsului,consultă eticheta cremei sau cere sfatul medicului dermatolog.Pentru pielea normală

Dacă ai acest tip de piele,te poţi considera o norocoasă. Nu trebuie să-ţi alegi anumite produse speciale,ci pe cele care stimulează producerea de colagen la nivelul pielii,ajutând-o să fie mai elastică şi mai bine tonifiată. Poţi testa o cremă mai slabă sau un lapte de corp nu foarte grase. Important este ca acestea să fie uşor absorbite în piele. Foloseşte mai multe produse din comerţ şi testează care dintre acestea se împacă mai bine cu tipul tău de piele. Şi nu uita:după fiecare duş,dă-te cu cremă sau cu lapte de corp. Mai ales în sezonul rece,pielea ta are nevoie zilnic de hidratare!

În acest caz,ai nevoie de o cremă cu textură uşoară,care să nu încarce şi mai mult pielea. De asemenea,este indicat ca aceasta să nu aibă în compoziţie niciun tip de ulei. În schimb,poţi să înlături excesul de grăsime cu ajutorul cremelor sau loţiunilor de corp care conţin ingrediente naturale,fără alcool şi care au efect calmant şi antiiritant pentru piele. Astfel,poţi încerca produsele care au extracte naturale din fructe şi legume,cum ar fi castravetele,algele roşii sau citricele. Acestea reîmprospătează textura pielii şi o fac mult mai fină.

Pielea deshidratată necesită o atenţie sporită. Aceasta deoarece ai nevoie de produse care în primul rând să înmoaie pielea şi abia apoi să o hrănească. Prin urmare,foloseşte cremele care au în compoziţie ulei de măsline,miere de albine sau sâmbure de struguri. Acestea dau strălucire pielii şi elimină aspectul uscat. Untul de corp cu shea sau cocos,dar şi uleiurile speciale dedicate îngrijirii pielii bebeluşilor îţi vor fi de mare ajutor.



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg