Curăţarea tenului: primul pas spre un machiaj impecabil

femeie crema ten 11 21 2008 4 14 41 pm jpeg

Când ne gândim la primul pas al machiajului suntem adesea tentate să sărim peste esenţial şi să trecem direct la baza de machiaj. Înainte însă de aplicarea unui primer sau a bazei de machiaj, tenul nostru trebuie să fie pregătit, printr-un proces de curăţare, care trebuie realizat atât seara, după demachiere, cât şi dimineaţa, înainte de aplicarea propriu-zisă a machiajului.

Noaptea,în timpul somnului,este favorizată regenerarea celulară,iar celulele moarte şi impurităţile sunt scoase la suprafaţa pielii,pentru a permite înnoirea ţesutului.

De aceea este important ca dimineaţa,înainte de aplicarea cremei de zi sau a bazei de machiaj,să curăţăm foarte bine tenul,pentru a evita introducerea impurităţilor sau a resturilor de celule moarte,înapoi în stratul dermic. Vei evita astfel apariţia inesteticelor puncte negre care dau tenului un aspect tern şi încărcat.

Ideal pentru toate tipurile de ten,poate fi gelul de curăţare a feţei de la Flormar,îmbogăţit cu muşeţel şi vitamina E,ce îndepărtează eficient orice urmă de machiaj,dar şi impurităţile acumulate pe parcursului zilei sau al nopţii,fără a usca pielea.

Extractul de muşeţel calmează pielea înroşită sau sensibilă,iar proprietăţile sale antiseptice impiedică apariţia iritaţiilor şi a acneei.

Vitamina E,sursa preţioasă de antioxidanţi,lucrează ca o barieră împotriva radicalilor liberi şi a razelor UV,hidratează şi catifelează,menţinând echilibrul natural al pielii. Dupa folosirea acestui gel special,tenul este proaspăt,curat şi îţi recapătă vitalitatea şi luminozitatea.

Gelul de curăţare a feţei de la Flormar are o formulă delicată,tolerată chiar şi de către persoanele cu pielea sensibilă,fiind astfel ideal pentru utilizare zilnică.

8714485823526d2ee59707ada27c1b9d jpg jpeg

Acesta se găseşte în toate magazinele Flormar,la un preţ de 14 lei.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg