Decolorare păr lămâie. Cum să îţi deschizi culoarea cu suc de lămâie

decolorare păr lămâie jpeg

Decolorare păr lămâie. Îţi doreşti o nuanţă de păr mai deschisă şi cu toate acestea nu ai vrea să apelezi la vopsit pentru că îl consideri dăunător? Dacă da, poţi apela cu încredere la metodele naturale de decolorarea cu suc de lămâie. Iată ce trebuie să faci!

Decolorare păr lămâie - Pasul 1

Stoarce atâtea lămâi de câte ai nevoie în funcţie de lungimea părului şi de cum vrei să îl vopseşti, total sau doar parţial. Pentru a putea stoarce cu uşurinţă sucul, presează lămâia în coajă pe o suprafaţă dură. În acest fel vei obţine şi mai mult suc.

Pasul 2

Pune la fiert o ceşcuţă cu apă. Taie lămâile pe jumătate , stoarce-le şi amestecă zeama obţinută cu apa fiartă, asigurându-te că ambele sunt în proporţii egale. Poţi folosi, dacă doreşti, suc de portocale în locul celui de lămâi, în special dacă ai un păr cu tendinţe de electrizare. Dacă podoaba ta capilară este uscată, cel mai indicat este să amesteci în această mixtură şi o lingură de balsam.

Decolorare păr lămâie - Pasul 3

Pune amestecul obţinut într-o sticlă cu pulverizator şi aplică-l pe păr în funcţie de rezultatul dorit. Dacă nu vrei să îţi deschizi tot părul, umezeşte un pieptăn cu dinţii mari cu acest amestec şi trece-l prin şuviţele de păr.

Pasul 4

Pentru a te bucura de această colorare a părului cu suc de lămâie, este necesar să stai cu la soare cu amestecul pe păr, cel puţin o oră. Altfel, efectul nu va fi la fel de vizibil. Pentru o a accelera procesul, după prima oră pulverizează încă o dată amestecul pe păr şi după 30 de minute, clăteşte.

Decolorare păr lămâie - Pasul 5

Ultimul pas este hidratarea cu un balsam sau cu o mască hrănitoare, de exemplu cu miere. Deoarece sucul de lămâie scade nivelul pH-ului, părul tău poate deveni tern. Aşa că, dacă îţi doreşti şuviţe strălucitoare, acordă atenţie acestui pas. Apa de orez pentru ten



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg