Ghid de demachiere corectă

1 64702 original jpg jpeg

Curăţarea corectă a tenului este esenţială dacă vrei să ai o piele frumoasă. Atunci când îţi alegi produsele pentru demachiere trebuie să ţii cont de tipul de ten pe care îi ai. Citeşte în continuare un ghid de demachiere corectă, special conceput pentru tine.

Pentru tenul sensibil

Dacă ai tenul sensibil,ai nevoie de produse care să îndepărteze murdăria,fără a irita pielea. De aceea,specialiştii recomandă folosirea unor creme fără parfum. Cele mai bune ingrediente pentru pielea sensibilă sunt:glicerina,uleiul de jojoba şi uleiul din arbore de ceai.

Pentru tenul uscat

Tenul uscat are nevoie,automat,de produse cremoase,care au un efect hidratant asupra pielii. Cea mai buna formulă de curăţare pentru tenul uscat sunt loţiunile de curăţare,care conţin ingrediente ca uleiul de măsline,glicerina,untul de nucă de cocos sau acidul hialuronic. Toate acestea atrag apa către suprafaţa pielii.

Pentru tenul gras

Dacă ai tenul gras înseamnă că trebuie să optezi pentru acele produse de curăţare a pielii care elimină excesul de sebum şi menţin porii curaţi. Cele mai potrivite produse sunt cele care conţin apă,rozmarin,levănţică şi săruri minerale.

Pentru tenul mixt

Pentru tenul mixt,specialiştii recomandă folosirea unui produs de curăţare blând,care nu usucă şi nu irită pielea. Gelurile şi spumele de curăţare sunt cele mai indicate. În ceea ce priveşte ingredientele pe care ar trebui să le conţină,printre cele mai bune se numără acidul salicilic şi benzoil peroxid,agenţi antibacterieni puternici pentru zona T,glicerină,pentru zonele uscate,vitamina A şi retinol.



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg