Hrăneşte frumuseţea din interior cu Doppelherz system Kollagen Beauty

1 85388 original jpg jpeg

O piele mai fermă şi fină începe cu…vitamine?! Ei bine, se pare că da. Iată de ce pe piaţa de Beauty din România apar tot mai multe suplimente alimentare pe bază de colagen, al căror rol este de a ajuta pielea să-şi menţină elasticitatea şi supleţea. Având în vedere interesul tot mai crescut al consumatorilor, în special femei, pentru produsele anti-îmbătrânire la vârste din ce în ce mai tinere, piaţa este pregătită pentru mai multe produse pe bază de colagen.

Colagenul este un ingredient cheie anti-aging, dar de ce? Când spui colagen, spui elasticitate, supleţe şi fermitate. Spui piele sănătoasă. “Elixirul tinereţii”, cum mai este considerat de către chinezi stă la baza celui mai nou produs revoluţionar marca Doppelherz – Doppelherz system Kollagen Beauty - ce conţine o combinaţie de nutrienţi atent selecţionaţi pentru o piele frumoasă în mod natural.

image

Peptidele de colagen ajută la creşterea elasticităţii pielii, atenuând ridurile şi liniile fine ale feţei. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului, iar Vitamina A, Biotina şi Zincul menţin sănătatea pielii. Cuprul este un element important pentru pigmentarea normală a pielii, iar Vitamina E ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Fructele de Açai conţin substanţe cu rol antioxidant, care neutralizează radicalii liberi.

Producţia proprie de colagen scade dupa vârsta de 30 de ani, ceea ce determină uscarea pielii şi apariţia ridurilor.

Efectele Doppelherz system Kollagen Beauty, documentate ştiinţific se văd în numai patru săptămâni de la utilizare, pe măsură ce pielea devine mai elastică şi adâncimea ridurilor este redusă, unghiile devin mai puternice şi rezistente, ia părul capătă aspect mai sănătos.

image

Studiile au arătat că peptidele de colagen ajută la încetinirea îmbătrânirii pielii prin reducerea ridurilor şi a uscăciunii. Într-un studiu, femeile care au consumat timp de patru săptămâni câte 2,5 grame de peptide de colagen, s-a constatat o creştere a concentraţiei de elastină, iar adâncimea ridurilor a scăzut cu 7%. Un alt studiu a constatat că femeile care au consumat zilnic câte 2,5 grame de peptide de colagen timp de opt săptămâni au prezentat o hidratare şi elasticitate crescută a pielii şi reducerea adâncimii ridurilor cu 20 %.

image

Conceput sub formă lichidă, ambalat în flacoane unidoză,

este uşor de consumat în orice moment al zilei: acasă, la birou sau chiar şi atunci când eşti cu prietenele în oraş şi te bucuri de o cafea delicioasă.  



Recente

un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg