Idei de coafuri pentru mirese

1 70543 original jpg jpeg

Urmează să fii mireasă şi încă nu ştii cum să te coafezi? Analizează recomandările noastre pentru a străluci în cea mai frumoasă zi din viaţa ta.

Idei de coafuri pentru mirese. Coroană împletită

Împletiturile se pretează la o varietate de coafuri de nuntă. Dacă ai părul foarte fin,o împletitură sau o coroană răsucită este o opţiune la-ndemână. Piaptă şi strânge părul într-o coadă de cal. Ulterior,o separi în două cozi mai mici,câte una la fiecare bază a urechii. Înfăşoară o panglică la rădăcina fiecărei secţiuni de păr şi apoi fă o împletitură clasică de bază,folosind două şuviţe de păr şi a treia din material. Trece fiecare împletitură peste cap şi fixeaz-o cu mai multe agrafe. Nu uita să fixezi părul cu spray.

75abc96390f07b146d449f85376e67ab jpg jpeg

Idei de coafuri pentru mirese. Împletitură franţuzească

Dacă ai părul foarte des,mergi pe varianta  împletitură franţuzească. Separă părul în două părţi. Ia o şuviţă din secţiunea din partea dreaptă şi una din partea stânga şi încruţişează-le,până când ai împletit tot părul.

f289add13b2e3c5c41110d1ef0d3729a jpg jpeg

Idei de coafuri pentru mirese. Coc Chignon

Este foarte simplu de realizat şi de efect. Piaptănă bine părul şi prinde-l într-o coadă de cal. La final,înfăşoară şuviţele până obţii un coc. Asigură părul cu clame.

d3d0870ad81f6e5c0573060caaa01d5e jpg jpeg

Idei de coafuri pentru mirese. Cocul realizat din bucle lejere

„Una dintre cele mai populare coafuride petrecere este cocul realizat din bucle lejere. Atunci când nu vrei să îţi strângi părul în totalitate,poti alege să-l prinzi într-o împletitură lejeră pe o parte. Poţi să îti pui în valoare coafura cu cercei lungi sau cu alte accesorii de păr“,recomandă Emese Kelemen,membru în echipa Londa New Talent.

6090d218ce8ce3f0ec2cdbd4c3bf5fde jpg jpeg

Idei de coafuri pentru mirese. Onduleuri lejere

Dacă ai apărul lung şi nu vrei să-l prinzi când vei fi mireasă,optează pentru onduleuri lejere. Perie bine părul uşor umed,stabileşte cărarea,după care aşază o bentiţă pe frunte,în jurul capului. Răsuceşte părul în jurul bentiţei,şuviţă cu şuviţă. Poţi să le desprinzi când părul s-a uscat complet sau,pentru un efect spectaculos,a doua zi dimineaţa. Pentru ca buclele să aibă un aspect lejer şi cât mai natural,nu le pieptăna,ci trece-ţi degetele printre ele.

bc608fbd0f18320b03a75d71443951a3 jpg jpeg

Credit foto:www.bridalguide.com



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg