Încearcă şi tu un machiaj în nuanţe marine

1 54442 original jpg jpeg

Este la mare căutare în sezonul estival, se potriveşte oricărei vârste şi se asortează de minune cu ţinutele de concediu. Ce-ai zice să încerci un machiaj care-ţi va evoca clipele de relaxare petrecute pe malul mării?

Nuanţe asortate cu ochii

Pentru o privire care să amintească de talazurile înspumate,femeile cu ochii căprui pot să folosească orice nuanţă de bleu,albastru petrol şi bleumarin. Nuanţele deschise de albastru şi de bleu smarald se potrivesc cu ochii negri.

Dacă ai părul blond şi ochii albaştri,poţi alege fardurile albastru-azur sau variaţiuni îndrăzneţe de albastru-mov. Femeile cu ochii verzi vor atrage toate privirile cu un machiaj turcoaz sau unul albastru-verzui.

Jocuri captivante de culori

Albastrul se poate combina cu foarte multe culori. Poţi alătura două nuanţe reci,mov şi albastru,verde şi bleu,sau te poţi orienta către nuanţe mai calde,cum sunt rozul,portocaliul deschis sau galbenul.

Smokey albastru,ideal pentru seară

Participi la un eveniment sau la o petrecere de seară la care vrei să fii remarcată? Optează pentru tonuri foarte intense de albastru-indigo,combinate cu un albastru-marin sau un bleu ciel.

Lacuri de unghii cu tentă marină

Cu albastru nu vei da greş nici la capitolul manichiură sau pedichiură. Mai nou,se poartă unghiile colorate cu o paletă vastă de nuanţe de albastru,de la bleu ciel,turcoaz,până la bleumarin sau albastru-cobalt.

1. Fard Teracotă albastru cu patru culori,Flormar,32 lei;2. Fard Eye studio quadro Maybelline New York,58 lei;3. Fard albastru Glam’Eyes Mono Rimmel,18 lei;4. Fard Color appeal trio pro,L'Oréal Paris, 59 lei; 5. Fard bicolor pentru pleoape Very Me Blue Edge, Oriflame, 19,99  lei; 6. Ojă albastră Nail Art, Flormar, 6 lei; 7. Lac de unghii, Fashion Studio Astor, 9 lei; 8. Color Riche Les Vernis 610, L'Oréal Paris,15 lei;9. Tuş pentru pleoape,Very Me Clickit Blue,Oriflame,8,99 lei;10. Mascara Colossal Smoky Eyes Dark Blue,Maybelline NY,35 lei;11. Volume million lashes luminizer blue mascara,L'Oréal Paris,57 lei;12. Creion dermatograf dublu pentru ochi Very MeTrouble Blue Lagoon,Oriflame,10,99 lei;13. Creion dermatograf retractabil pentru ochi Oriflame Beauty,7,99 lei;14. Creion eyeliner Eye Pencil,Miss Sporty,6,10 lei.

simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png


Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg