Îngrijire pentru sprâncene răzleţe

1 67535 original jpg jpeg

Sprâncenele dese şi închise la culoare dau contur feţei şi îţi subliniază trăsăturile. Dar ce te faci când le ai rare şi lipsite de strălucire?

Sprâncenele la care visezi de mult timp nu cresc peste noapte. Ca să le ai frumoase şi intens colorate,este bine să foloseşti un dermatograf cu care să le creionezi. Alege un produs cu două tonuri mai deschis decât nuanţa sprâncenelor tale şi trasează linii întrerupte.

Altă soluţie la îndemână ca să-ţi evidenţiezi conturul sprâncenelor este un fard special care să umple golurile dintre firele de păr. Între timp,ai grijă să nu le pensezi foarte des şi prea subţiri,deoarece la modă sunt sprâncenele groase şi arcuite.

Dacă vrei să dai sprâncenelor tale un contur plăcut şi natural,poţi tăia vârfurile firelor care sunt mai lungi. Punctul în care osul se termină marchează şi punctul maxim al lungimii firelor de păr.

Pe termen lung,este bine să te dai cu ulei de ricin. Acesta poate fi aplicat în fiecare seară,folosind o periuţă mai veche pentru rimel. Ai grijă ca dimineaţa să te cureţi bine. Uleiul de ricin te ajută să ai sprâncene mai netede şi mai egale. 



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg