Masca cu avocado pentru ten. Cum o alegi pe cea potrivită

1 67535 original jpg jpeg

Dacă eşti în căutarea unui remediu natural care să-ţi redea strălucirea şi frumuseţea tenui tău, atunci trebuie să încerci masca cu avocado pentru ten. Află care este cea potrivită pentru tine!

Masca cu avocado pentru ten - Pentru tenul sensibil

Ai nevoie de pulpa de la un avocado,un castravete,o lingură de miere de albine şi o lingură de iaurt gras. Zdrobeşte pulpa cu o furculiţă,adaugă restul ingredientelor şi amestecă-le bine. Întinde masca pe faţă şi pe gât,după ce ai curăţat în prealabil tenul,şi las-o să acţioneze timp de 15 minute. Clăteşte la sfârşit faţa cu apă călduţă şi tamponeaz-o cu un prosop. Această mască calmează tenul sensibil,previne roşeaţa şi hidratează tenul.    

Masca cu avocado pentru faţă - Pentru tenul mixt

Din pulpa unui avocado bine copt împreună cu 50 ml suc de portocale,o lingură de miere,o lingură de melasă şi 5 picături de ulei de muşeţel,poţi prepara masca cu avocado pentru ten ce va curăţa şi hidrata tenul,menţinând în limite normale nivelul de sebum. Consistenţa măştii faciale trebuie să fie una uşor de întins,în caz contrar este necesar să mai adaugi suc de portocale. Aplic-o cu ajutorul degetelor şi las-o să acţioneze pentru cel puţin jumătate de oră. La sfârşit o poţi îndepărta cu ajutorul unui burete de baie fin.

Masca cu avocado pentru ten - Pentru ten gras

Ştim cât de problematic este tenul gras,dar această mască te va ajuta cu siguranţă să-ţi echilibrezi secreţia de sebum a pielii,lăsându-ţi tenul curăţat şi strălucitor în acelaşi timp. Amestecă o jumătate de avocado cu un albuş de ou şi sucul de la o jumătate de lămâie. Compoziţia rezultată trebuie aplicată pe faţă şi pe gât,exceptând zona ochilor. După 20 de minute o poţi şterge cu apă călduţă.

Pentru tenul uscat

Oricâte creme hidratante ai încerca nu poţi scăpa de senzaţia că te strânge faţa? În acest caz este recomandat să încerci masca cu avocado şi banane. Pisează bine pulpele de fructe şi adaugă un gălbenuş de ou. La final trebuie să obţii o pastă fină ce va fi aplicată pe faţă şi pe gât. 10 minute sunt de ajuns pentru ca masca să-ţi lase tenul fin şi hidratat. Pentru rezultate vizibile urmează acest tratament o dată pe săptămână.



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg