Masca de faţă cu avocado hrăneşte şi catifelează pielea

1 69092 original jpg jpeg

Tenul are nevoie de îngrijire specială, mai ales dacă pielea tinde să se deshidrateze uşor şi să fie predispusă la riduri. Foloseşte această mască delicioasă cu avocado şi pielea ta va fi răsfăţată.

Următoarea mască din avocado cu banană se prepară uşor şi are efecte nutritive şi hidratante,fiind special concepută pentru tenul sensibil şi uscat,dar care este perfectă pentru toate tipurile de ten. Această mască nu doar că previne ridurile,le şi estompează.

Masca este bogată în antioxidanţi şi vitamina A

Înainte să-ţi spun modul de preparare al măştii,îţi reamintesc că fructul avocado este bogat în antioxidanţi care pot lupta eficient cu semnele îmbătrânirii.

În plus,ai văzut ce cremă perfect omogenă obţii din avocado? Asta se datorează substanţelor nutritive din compoziţie,care intră în structura pielii şi o întinereşte,la propriu. Miezul de avocado este ideal pentru îngrijirea tenului uscat şi afectat deeczeme.

Mai mult decât atât,acest fruct conţine o cantitate mare de acid oleic,responsabil pentru decolorarea zonelor cu roşeată sau iritaţii. Banana are şi ea un rol foarte important în această combinaţie.

Are proprietăţi nutritive,iar vitamina A reface structura pielii,o hidratează şi repară daunele produse de radicalii liberi. Poţi adăuga în mască şi câteva picături cu ulei esenţial,pentru că şi el aduce beneficii pielii cu probleme.

Se prepară uşor

Ca să obţii rezultate bune,fă-ti mască dintr-o jumătate de avocado,o jumătate de banană foarte coaptă,o linguriţă cu ulei de măsline şi două-trei picături de ulei esenţial (opţional),de exemplu,ulei de lavandă. Acestea sunt ingredientele pe care le amesteci cu un blender,ca să-ţi fie mai uşor,şi în două minute,nu mai mult,masca ta este gata de acţiune.

Descojeşte banana şi avocado şi pune-le într-un bol,în care mai adaugi şi uleiul de măsline,şi cel esenţial,apoi amesteci bine totul. La gât aşază un prosop,să nu te murdăreşti,şi apoi aplică masca pe faţă. Las-o un sfert de oră pe piele şi apoi îndepărteaz-o cu un prosop umed.



Recente

caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg