Metode de epilare pentru piele sensibilă

1 68705 original jpg jpeg

Imediat după ce te epilezi pielea ţi se irită foarte repede şi îţi cresc fire sub piele? În acest caz, este bine să alegi o metodă de epilare care să te ajute să scapi de părul nedorit, specială pentru pielea ta sensibilă. Iată care sunt metodele de epilare pentru piele sensibilă!

Metode de epilare pentru piele sensibilă:Crema depilatoare

Cremele depilatoare au rolul de a elimina părul de la suprafaţa epidermei. Acestea nu-l smulg de la rădăcină. Este o metodă nedureroasă,care-şi face efectul  la 5-10 minute după ce este aplicată şi îndepărtată cu un prosop cald. În plus,este o procedură rapidă,se poate face acasă,iar cele mai multe creme depilatoare sunt relativ ieftine.

Pentru a te asigura că pielea nu are de suferit în urma epilării,ai grijă să nu o ţii mai mult de 10 minute. Urmează instrucţiunile şi fă un test de alergie,dacă foloseşti o cremă depilatoare pentru prima dată.  Nu aplica produsul dacă ai stat la soare sau în cazul în care ai observant mici răni pe zona respectivă.

Metode de epilare pentru piele sensibilă:Epilarea cu zahăr

Epilareacu zahăr este o metodă de îndepărtare a părului foarte asemănătoare cu ceara. În urma procedeului,părul este eliminat de la rădăcină. Pasta este,de obicei,realizată din ingrediente naturale,cum sunt zahărul,mierea şi lămâia.

Pentru că acesta conţine produse naturale,metoda este indicată persoanelor cu piele sensibilă,întrucât nu irită pielea.  Riscul de ardere accidentală este de asemenea redus,deoarece pasta de zahăr este aplicată la o temperatură mai scăzută decât ceara. La fel ca şi ceara,metoda te scapă de părul nedorit până la opt săptămâni.

Metode de epilare pentru piele sensibilă:Ceara caldă

Este o metodă binecunoscută de îndepărtare a părului,fiind indicată în special persoanelor cu firul gros şi negru şi cu pielea sensibilă. După ce foloseşti metoda,părul creşte mai lent,având picioare fine până la opt săptămâni,în funcţie de textura firului de păr şi a ciclului de creştere a acestuia. Chiar dacă este cunoscut faptul că metoda este dureroasă,odată cu trecerea timpului durerea se diminuează. Epilarea cu ceară este o soluţie excelentă pentru zone mai mari ale corpului,cum sunt picioarele,braţele şi axilele.



Recente

Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg