Remediul care te scapă de puncte negre, acnee şi riduri

1 73641 original jpg jpeg

Un remediu preparat din doar două ingrediente combate în mod eficient punctele negre, acneea şi ridurile. Soluţia naturistă poate fi folosită şi pentru îngrijirea părului. Eşti curioasă să afli despre ce este vorba? Iată!

Se ştie că un amestec pe bază de suc de lămâie şi scorţişoară pudră creşte sistemul imunitar,scade nivelul glicemiei din sânge şi favorizează arderea grăsimilor. Însă ştiai că acest remediu are efecte benefice şi asupra tenului şi podoabei capilare? 

Remediul care te scapă de punctele negre şi acnee

 

Amestecă o linguriţă de scorţişoară pudră cu câteva picături de suc de lămâie. După ce ai obţinut o pastă,aplic-o pe zonele cu coşuri şi puncte negre şi las-o să acţioneze 15 minute,apoi îndepărteaz-o cu apă călduţă. Proprietăţile antimicrobiene ale scorţişoarei acţionează asupra cauzei care a dus la apariţia coşurilor sau a punctelor negre,în timp ce acidul din lămâie le usucă.

Remediul care te ajuta la estomparea ridurilor

 

Cum te ajută scorţişoara şi sucul de lămâie să scapi de riduri? Datorită vitaminei C,lămâia redă elasticitatea pielii în zonele afectate şi îndepărtează bacteriile,în timp ce scorţişoara are capacitatea de a reda strălucirea şi luminozitatea tenului. Prepară acelaşi amestec pe care îl foloseşti în caz de acnee şi puncte negre.

Remediul eficient pentru curăţarea părului

 

Pentru că sucul de lămâie abundă în vitamina C este un excelent remediu pentru scalpul iritat şi cu mătreaţă. În plus,acidul din lămâie îndepărtează excesul de sebum şi redă strălucirea părului. Pe de altă parte,scorţişoara hidratează scalpul şi îl exfoliază cu blândeţe. Prepară-ţi o mască din sucul obţinut de la o lămâie şi 1-2 linguri de scorţişoară pudră. Masează-ţi bine scalpul cu pasta obţinută,las-o să acţioneze 10 minute,după care spală-ţi părul cu şampon şi balsam.



Recente

Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg