Secretul islandez pentru o piele perfectă

1 71062 original jpg jpeg

Femeile vor întotdeauna să descopere tot ceea ce este nou în materie de îngrijire. Dornice de frumuseţe veşnică, doamnele caută „leacuri” pentru un ten perfect, strălucitor şi fără imperfecţiuni şi chiar „împrumută” obiceiuri din alte ţări, în speranţa că tenul lor va fi mereu tânăr şi frumos.

În Islanda,folosirea plantelor şi a ierburilor în cuburi de gheaţă pentru tratamente de frumuseţe sau lecuirea unor afecţiuni este deja obişnuinţă. În ţara nordică există aproximativ 90 de plante tradiţionale folosite în acest sens,iar băştinaşele susţin că tenul lor arată proaspăt şi delicat în fiecare zi.

Printre cele mai inedite metode de a-ţi păstra tenul frumos se numără cuburile de gheaţă cu petale de trandafiri. Aces moft le aduce femeilor nordice frumuseţea mult dorită,iar acestea sunt mai mult decât bucuroase de a împărtăşi miraculoasa „reţetă” femeilor din întreaga lume. Mai mult,cuburile de gheaţă cu petale de trandafiri sunt benefice pentru închiderea porilor,reducerea inflamaţiei şi deschiderea culorii tenului.

Dacă îţi doreşti un ten perfect,iată cum poţi obţine efectul mult dorit! Realizarea acestor cuburi de gheaţă cu petale de randafiri este foarte simplă şi nu necesită deloc bătaie de cap. Iată de ce ai nevoie! 



Recente

Primele cuvinte rostite jpg
Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg