Secretul tenului perfect al asiaticelor

1 69642 original jpg jpeg

Par nişte păpuşi de porţelan, cu ochii migdalaţi, piele fără cusur şi părul aranjat de parcă ar fi ieşit atunci de la coafor. Află care este secretul tenului perfect al asiaticelor!

Chinezoiacele,japonezele şi coreenele acordă o atenţie specială pielii şi a modului în care-şi detoxifiază organismul,deoarece ştiu că toate substanţele nocive din corp îşi vor pune amprenta asupra tenului. Sarea de mare,laptele,papaya şi iaurtul sunt doar câteva dintre ingredientele care nu lipsesc din compoziţia măştilor de înfrumuseţare pe care şi le aplică săptămânal acasă.

De ce beau apă caldă

Dacă în alte colţuri ale lumii masa este acompaniată de o limonadă rece,un suc carbogazos cu gheaţă sau chiar apă simplă cât mai rece,în Asia sunt preferate băuturile calde,cum este ceaiul sau cafeaua. Motivul este cât se poate de simplu. Băuturile reci solidifică grăsimile din stomac şi astfel digestia are loc mai greu,iar grăsimile se depun în organism. Băuturile cald pe de altă pare stimulează digestia şi astfel grăsimile vor fi eliminate mai repede,iar tenul nu va avea de suferit.

Beneficiile masajului

Nu este nevoie să-ţi faci un lifting facial pentru a-ţi păstra pielea suplă şi tonifiată. Masajul zilnic al feţei poate face minuni. Masează cu trei degete faţa,cu mişcări circulare,insistând în zona ochilor,la pomeţi şi la frunte. În colţurile ochilor trage pielea spre exteriorul feţei,mişcarea trebuind să fie doar de jos în sus. Fă măcar odată pe săptămână masaj şi la sprâncene şi maxilar,cu aceleaşi mişcări de jos în sus.

Însă nu doar faţa are nevoie de masaj pentru a-şi păstra supleţea şi a preveni îmbătrânirea prematură a pielii. Pentru a menţine nivelul de hidratare al celulelor,fă masajul cu o loţiune de corp cât mai hidratantă. Masează până când loţiunea este complet absorbită în piele. De asemenea,nu ieşi niciodată din casă fără să aplici pe faţă o loţiune cu factor de protecţie 50. Astfel nu vor apărea pistruii,nu te vei arde şi nici nu te vei confrunta cu neplăcutele pete maronii.



Recente

un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg